Bestill time

Logo for Heimdal Tannlegesenter AS

Bestill time

I dag 21. nov I morgen 22. nov Lør 23. nov Søn 24. nov Man 25. nov

Om

Klinikken er en moderne og hyggelig tannklinikk midt i Heimdal sentrum i Trondheim. Våre dyktige tannleger og tannpleier har høy kompetanse og jobber i team sammen våre trivelige tannhelsesekretærer.

Beliggenhet: Heimdal Tannlegesenter ligger nær både Metrobuss-stasjon, togstasjon og taxiholdeplass. Vi holder til kun få minutter med bil fra Byåsen og Trondheim sentrum, og det er parkeringsplasser i umiddelbar nærhet.

Behandlingstilbud: Vi tilbyr alle typer allmenn behandling med avansert og moderne utstyr: Undersøkelser: fyllingsterapi, rotfyllinger, kroner, broer, proteser, implantater, fjerning av visdomstenner, tannkjøttbehandlinger, tannrens, tannbleking osv.

Akutt: Vi prioriterer også akutt-pasienter og tilbyr time på dagen dersom du tar kontakt på morgenen.

Pris: Vi har laget en prisliste som er enklere å orientere seg i. Vi har for eksempel inkludert hygienetillegg, administrasjon, forbruksvarer og tannteknikerutgifter i våre priser. Vi er også nøye med å gi deg et overslag ved større behandlingsbehov.

Heimdal Tannlegesenter AS holder til i Trondheim

• Profilbilde av tannlege Knut Gätzschmann
  • Profilbilde av tannlege Rune Denstad
  • Profilbilde av tannlege Pål Stakston Kvinge
  • Profilbilde av tannlege Katharina Renner
  • Profilbilde av tannlege Sander Marius Landrø
    1 vurdering
Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Heimdal Tannlegesenter AS

Han er den beste tannlegen jeg har hatt, uten tvil.

Tannlege: Knut Gätzschmann Skrevet
Pris

Han er den beste tannlegen jeg har hatt! Vanligvis liker jeg ikke å ha behandlinger hos tannleger, men siden jeg byttet tannleger, jeg er meget fornøyd. Han er profesjonell, snill og hyggelig. Anbefales!

Super

Pris

Dette er en tannlege som fortjener all den positive omtalen som her er listet opp. Kjenner meg igjen i alt.
Har hatt utallige tannleger opp gjennom årene, men ingen kan måle seg med Denstad. Kommer ikke til å oppsøke noen annen norsk tannlege. Det jeg setter aller mest pris på er at han viser at han har skjønt at han behandler et levende menneske. Viser innlevelse, har respekt og ekte empati.

Veldig sympatisk

Pris

Har alltid hatt tannlegeskrekk, men det trenger man ikke ha med denne tannlegen! Han har alltid tatt seg god tid, er empatisk, har humor og forklarer veldig godt. Man føler at han bryr seg, og at det er ekte. For første gang på over 20 år så gruer jeg meg faktisk ikke til å gå til tannlege selv om jeg skal trekke tenner, ta rotfylling etc. Anbefales for de med tannlegeskrekk !

Den bæste tanlægen æ nånn gang har godt te .

Tannlege: Knut Gätzschmann Skrevet
Pris

Han har en helt spesiel evne til å få deg til å bli rolig å avslappet. Han anbefales på det sterkeste ...

Dyktig tannlege

Pris

God kontakt med pasientene, og god behandling. Jeg føler meg sett.