Solgården Legesenter

Kolbotnveien 23 1410 Kolbotn

Siste vurderinger av behandlere ved Solgården Legesenter

Dyktig og tilstedeværende

Lege: Abdullah Rasulzada Skrevet

Han er den beste legen jeg har hatt; tar alt alvorlig, tar seg tid og bryr seg virkelig om deg som pasient. Til og med vært tilgjengelig på kveldstid når det var behov, ekstremt dedikert og dyktig. Flytter han så flytter jeg med:)

Veldig trygg.

Lege: Marina Ferri de Barros Solheim Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med Marina Solheim. Hun lytter, henviser hvis det er nødvendig og behandler meg med yrespekt. Alltid blid og hyggelig.

Verdens beste lege

Lege: Abdullah Rasulzada Skrevet

Abdullah Rasulzada har vært min fastlege i mange år, og jeg er kjempefornøyd. Han er kunnskapsrik, jeg er alltid blitt bedre etter legebesøk hos ham, og han er empatisk.

Virker litt sur og nedlatende

Lege: Martine Stabæk Skrevet

Får deg til å føle som en masete pasient og er ikke interessert i å kjekke grundigere. Ikke interessert i å finne grunnen til at man har betennelse i beina, men ber meg ringe når jeg får mer vondt .

Helt greit fastlege, men tar deg ikke seriøst på ADHD-reglaterte problemer

Lege: Abdullah Rasulzada Skrevet

Hadde fått ADHD diagnose hos BUP og DPS, men legen ville ikke skrive ut eller fornye medisinene som ble skrevet ut av av DPS. Selv om DPS mente at jeg burde få dette fra fastlegen. Denne legen kom bare med kritikk og ingen hjelp. Føler det er viktig å si ifra, slik at andre ikke går i langt tid uten nødvendige medisiner. Ellers helt ok fastlege.