Solgården Legesenter

Kolbotnveien 23 1410 Kolbotn

Siste vurderinger av behandlere ved Solgården Legesenter

Legen der alle får VIP- behandling

Lege: Christian Barstad Skrevet

Vi har brukt dr Barstad som fastlege for hele familien i flere år. Og vi er alle veldig fornøyde. Uansett hva det gjelder, føler man seg trygg og ivaretatt. Han gir alle følelsen av å være VIP-pasienter. Han er nær og lyttende, og respekterer pasientens egne forslag og tanker. Og han husker ting man har fortalt, også det som ikke er i journalen.

Meget flink lege

Lege: Stian Veka Skrevet

Har hatt Stian som lege i flere år og er fornøyd med hvordan han hører etter. Har slitt med en kronisk sykdom i flere år og han har fulgt meg opp ganske bra.

Skaper tillit og er interessert

Lege: Stian Veka Skrevet

Hyggelig lege som virker interessert. Tok seg god tid og var opptatt av å finne løsningen på mitt konkrete behov, men også vite mer om helsestatus ellers. Meget godt inntrykk. Slitne og litt trange lokaler.

Bytter aldri lege

Lege: Abdullah Rasulzada Skrevet

Dyktig. Tar vare på pasientene sine og viser en genuin interesse for deres velvære. Har selv slitt smått med redsel for sykdom, i situasjoner hvor de fleste ville latterliggjort bekymringene mine. Han har alltid tatt meg på alvor, uansett hva jeg har kommet med. Jeg stoler på hans vurderinger og føler at jeg alltid er i "trygge hender". Har ingenting å utsette.

Da NAV ikke tok min søknad om dagpenger seriøst, ble han personlig med ned på NAV-kontoret for å forklare situasjonen for saksbehandler. Tviler på at andre leger ville gjort det samme.

Anbefales på det varmeste

Meget dyktig faglig og meget gode menneskelige og kommunikative egenskaper

Lege: Abdullah Rasulzada Skrevet

Svært tilfreds med behandlingen av både voksene og barn. Flink i møte med barn. Alltid respektfullt og ansvarsfull i møte med meg og familien min.