Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Solgården Legesenter
Veldig flink.
Lege: Abdullah Rasulzada SkrevetEn veldig dyktig lege. Tar seg god tid til å lytte og gjør alt for å hjelpe til. Har byttet mange leger men Abdullah kommer jeg til å være hos. Veldig fornøyd. Veldig fornøyd med vikaren Solveig også. Satte virkelig igang systemer for å hjelpe til. Siste dag før ferien ville hun ikke gå fra kontoret sitt før hun visste at jeg var i trygge hender og fikk time på A-hus etter å ha mast på dem for innleggelse.
Fikk dessverre ikke møtt Dr. Rasulzada, men rakk og møte vikaren!
Lege: Abdullah Rasulzada SkrevetFikk dessverre ikke møtt Dr. Rasulzada, men jeg fikk møtt hans vikar Dr. Solveig Engevik Bekkelund. Og ble mistenkelig gjort, i 1.time, jeg hadde med journal fra forrige lege som jeg ikke ønsket og bytte fra men måtte pga flytting til kommunen. Som hun ikke var interesser i å lese. Å ta blodprøver for å se om jeg lyver, når det kan leses i journalen jeg har med er å vise ingen respekt for pasienten. har byttet lege nå etter kort tid der. Anbefaler nye pasienter å vente til d ordinære legen er tilbake.
Virker usikker og lite handlekraftig.
Lege: Marina Ferri de Barros Solheim SkrevetJeg kan ikke si jeg er særlig fornøyd med denne legen.
Hun smiler, ser meg når jeg prater, er rolig og tar seg tid - men hun virker egentlig ikke veldig erfaren. Det er nesten som om hun er livredd for å henvise, sykmelde osv, har aldri gitt meg noen brukbare svar på mine spørsmål, og missforstår problemet. Hvis ting ikke er helt A4 og etter boka, er det vanskelig å få noe hjelp. Jeg har iallefall ikke fått noe nyttig ut av mine timer hos henne, kun sløst med tid.
Som person er hun hyggelig, men som lege trenger hun kanskje litt erfaring/kunnskap. Jeg stoler rett og slett ikke på at det hun sier til meg stemmer.
Forståelsesfulle full og empatisk god lege!
Lege: Marina Ferri de Barros Solheim SkrevetTil og begynne med var jeg litt skeptisk da jeg følte jeg ikke ble forstått, men etter at Solheim har blitt bedre kjent med meg har hun vist seg å være en meget god og forståelsfull lege som gjør hva hun kan for å hjelpe deg.
Meget bra!!!
Lege: Stian Veka SkrevetHar stor glede av at han har satt seg inn i min sitvasjon. Har hatt mange operasjoner og det har krevd oppfølging av min fastlege.