Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Østensjø Legesenter
Kunnskapsrik
Lege: Tomasz Pochylski SkrevetHan er ikke min fastlege, men jeg fikk time hos han da min lege var ikke tilgjengelig for akutt time.
Min liten vesla på 9 mnd hostet mye og var ikke i fin form. Jeg forklarte symptomene til han, og selv om timen gikk veldig fort, men han tok alle nødvendige prøver, kom med diagnose, visste akkurat hva slags sykdom hun hadde, og hvilke behandling hun skulle få. Jeg har aldri vært hos en så flink og effektivt lege som han før. Rett og slett IMPONERT.
Flink
Lege: Navdeep Kaur Jørdre SkrevetLyttende lege som er flink og tar dine plager på alvor. Jeg har hatt henne siden etter fødsel. Jeg om min liten vesla koser oss når vi er hos henne. Hun har små lek til barna og tar sin tid med å bli kjent me de. Informativ, tar alle nødvendige prøver og ser deg som en person.
Beste legen
Lege: Navdeep Kaur Jørdre SkrevetHar hatt Navdeep siden hun begynte som fastlege hos bygdelegene, og flyttet med henne til østensjø. Forståelsesfull, empatisk, god på å lytte og kunnskapsrik. Er det noe hun er usikker på, sjekker hun opp umiddelbart. Anbefales absolutt!
Anbefales
Lege: Tuva Kolstad Hertzberg SkrevetDette er en utrolig hjelpsom og hyggelig fastlege.
Tuva er veldig god til å lytte, forstå og klok.
Dette er en svært god fastlege, og anbefaler henne👍
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Tuva Kolstad Hertzberg SkrevetLegen er vennlig, imøtekommende og forståelsesfull. Kunnskapsrik, uten å prakke på meg noe jeg ikke vil ha. Anbefaler henne sterkt.