Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Østensjø Legesenter
Vanskelig å komme i kontakt med
Lege: Tuva Kolstad Hertzberg SkrevetVirket lite interressert i symtomene.... Håpløst å komme i kontakt med fastlegen når det er 6 uker å vente på time....
Fantastisk flink
Lege: Tuva Kolstad Hertzberg SkrevetHun er den fastlegen som fulgte meg 100 % opp, ble lei meg den dagen hun sa hun skulle slutte for å starte i Drammen. Hun tok tak menneske meg, jeg har flere diagnoser, som hun satt seg inn i.
Grundig, empatisk og tålmodig
Lege: Synnøve Iren Haddal Carey SkrevetHer blir en møtt med empati og omtanke. Hun gir seg tid til å stille diagnose og kommunisere med pasienten.
Hun går grundig tilverks og en føler seg godt ivaretatt.
Dessverre ikke fornøyd
Lege: Tuva Kolstad Hertzberg SkrevetHyggelig dame, men etter å ha vært innom med 2 konkrete løsbare "liderlser" på 1 år og hun verken vil sende meg videre eller virke interessert i å finne ut av ting byttet jeg nå lege.
Vi er nå i juli og første tilgjengelige time er ikke før i september, det holder heller ikke mål.
Kun heldige kan få han som fastlege
Lege: Frode Grønn Johannesen SkrevetVed å ta kvaliteten av helsetjeneste generelt, så er hans pasient mest tatt hensyn til. Jeg vil takke for oppfølging. Tusen takk.