Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Østensjø Legesenter
Dyktig, empatisk og tålmodig
Lege: Synnøve Iren Haddal Carey SkrevetVært fastlegen min i nesten fire år.
Utrolig trist å måtte bytte (pga. flytting)!
Alltid opplevd at hun tar seg tid, og lytter.
Hun stresser ikke for å bli for å bli ferdig med deg, men tar den tiden som trengs.
Grundig, profesjonell og omtenksom.
Anbefaler henne på det sterkeste, her vil du bli godt i varetatt.
Kommunikasjonsutfordringer
Lege: Tuva Kolstad Hertzberg SkrevetFikk tildelt henne da tidligere dyktig fastlege gikk av med pensjon. Jeg har en tilstand som skal følges opp jevnlig, diagnose fra spesialist. Opplevde at hun ikke tok dette på alvor/ikke hadde tilstrekkelig kunnskap, og at det var vanskelig å ha en dialog om det og å få tatt de relevante prøvene. Virket uforberedt. For så vidt hyggelig i kontakten, men opplevde at hun ønsket å vinkle symptomer inn på mental helse og således finne andre forklaringer på min tilstand enn det som faktisk er tilfelle. Lite lydhør når jeg gav uttrykk for at hun var på feil spor. Har nå byttet til en effektiv og kunnskapsrik lege:-)
Kompetent, imøtekommende og forstående
Lege: Synnøve Iren Haddal Carey SkrevetSynnøve er den perfekte kombinasjonen av kompetent og empatisk. Ikke bare føler man seg forstått og riktig diagnostisert, man føler også at hun har medfølelse og at hun virkelig bryr seg om pasientens vel og ve. Man føler seg ikke mistenkeliggjort eller som om hun føler at man kaster bort tiden hennes.
Kunnskapsrik rolig seriøs
Lege: Frode Grønn Johannesen SkrevetUtrolig god lege, rolig og seriøs. Kunnskapsrik og god på å henvise videre om nødvendig. Også innmari flink med barn! Tar seg alltid tid.
Fantastiske Synnøve
Lege: Synnøve Iren Haddal Carey SkrevetSynnøve er en empatisk og drivende god lege. Hun har virkelig tatt godt tak i meg, og ikke minst hele min famile når det har vært noe. Hun er varm og har et skarpt og klokt hode som skaper stor trygghet. Anbefales på det sterkeste. Mvh