Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Majorstuhuset legegruppe DA
Uprofesjonell lege! Anbefaler ikke henne.
Lege: Kristin Howlid Weisser SkrevetJeg har hatt to konsultasjoner med henne som vikarlege, og opplevelsen har vært skuffende. Legen fremstod som lite tilgjengelig og imøtekommende, noe som kan ha vært påvirket av det faktum at jeg ikke er hennes faste pasient. Under timen opplevde jeg at hun henvendte seg til meg på en måte som virket lite profesjonell og nøytral. Da jeg spurte om bivirkningene til en foreskreven soppmedisin, svarte hun: "Alle medisiner har bivirkninger; da kan du ha sopp!" Dette ble sagt på en tone som opplevdes som uhøflig.
Videre, i forbindelse med mine blodprøver, oppdaget jeg at nivået av vitamin D var lavt. Hun uttalte at det ikke var tilstrekkelig med kosttilskudd og at jeg måtte sole meg. Da jeg svarte at jeg nylig hadde vært i Syden, kommenterte hun: "Ja, men du har ikke vært naken på stranda!" Denne kommentaren opplevdes som både personlig og uprofesjonell, spesielt ettersom hun baserte seg på mine påkledninger.
Jeg måtte minne henne tre ganger på å fornye en henvisning, og det virket som om hun motarbeidet meg eller ignorerte forespørselen. Under konsultasjonen, som var dobbeltime, brukte hun ti minutter på telefonen uten å hilse eller ha noe øyekontakt med meg, med unntak av når hun ga sine kommentarene.
I forbindelse med en annen time hvor jeg kun skulle ta blodprøver, oppstod det en situasjon der toget ble innstilt. Jeg kontaktet henne for å informere om at jeg ikke kunne møte opp, og anmodet om at hun kunne rekvirere blodprøvene slik at jeg kunne få dem tatt hos Furst. Hun nektet dette og sa: «at man må møte opp for timen». Blodprøver gjaldt kun vitamin sjekk og jeg har hørt at andre leger ikke krever at man møter opp for å få blodprøver rekvirert.
Samlet sett har jeg opplevd denne legen som uprofesjonell.
Lang ventetid og mangel på empati
Lege: Brynjar Reberg SkrevetJeg hadde en gjennomgående negativ opplevelse med denne legen. Både legen og legesekretæren fremsto som lite empatiske og uinteresserte i pasientens behov. Som familie med medisinsk bakgrunn, opplevde vi at legen var dømmende og uten evne til å se oss, noe som gjorde at vi følte at pasientens perspektiv ble oversett. Tilbakemeldinger ble møtt med en arrogant holdning, og det var vanskelig å få til en konstruktiv dialog om behandlingen. Vi følte oss ikke ivaretatt, og opplevde at behandlingen ikke ga ønskede resultater. Dette førte til at vi måtte oppsøke en annen klinikk, hvor vi fikk nødvendig oppfølging og videre behandling.
I tillegg til lite imøtekommende kommunikasjon ble avtaler sjelden holdt, noe som resulterte i lang ventetid. Hvis du verdsetter effektivitet og god oppfølging, vil jeg på det sterkeste fraråde denne legen.
Trygg og kunnskapsrik lege
Lege: Kristin Howlid Weisser SkrevetHar selv vært hos weisser og nå min datter. En engasjert og dyktig lege som vi er veldig fornøyd med.
Trygg, kompetent, følger alltid opp
Lege: Trine Bjørner SkrevetBjørner har vært min fastlege i flere tiår. Jeg alltid hatt full tillit til henne. Rask, effektiv, og tar seg god tid til samtale når det trengs.
Arrogant og lite forståelsesfull
Lege: Trine Bjørner SkrevetDenne legen er kjølig og ovenfra-og-ned i møte med meg som pasient. Opplever at symptomer ikke har blitt tatt alvorlig over tid, ei heller forståelse for overbelastning og mulighet for sykemelding. Føler meg ikke sett og i trygge hender. De siste par årene har jeg oppsøkt Volvat og heller betalt i dyre dommer for å slippe den psykiske påkjenningen ved å bli møtt av denne legen. Har også bedt om vikarer ved samme legekontor når jeg ikke har hatt midler til å betale meg fra det. Står endelig på venteliste hos en annen anbefalt lege. Kan ikke anbefale denne legen.