Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Majorstuhuset legegruppe DA
Utrolig arrogant dame!
Lege: Trine Bjørner SkrevetI dag har jeg vært hos Trine Bjørner for 2. gang. Det resulterte i bytte til annen fastlege på flekken. Har ikke møtt maken til arrogant og lite imøtekommende dame. Hun har en meget belærende og sur måte å snakke til andre mennesker på og jeg forstår ikke at hun kan være i dette yrket overhodet, hvor jobben tross alt går ut på å møte og hjelpe mennesker.
Er veldig glad for at bytte av fastlege er såpass enkelt - og enda gladere for at jeg aldri skal sette mine bein hos Majorstuen Legegruppe igjen!!
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Brynjar Reberg SkrevetTrøstende, støttende og fullstendig fordomsfri, samtidig som han er uhyre profesjonell. Trist at han forsvant fra Klemetsrud, men jeg skjønner ham godt.
Har hatt langt hyggeligere fastlege tidligere
Lege: Brynjar Reberg SkrevetHar ikke evnen til å se utenfor "rammene". En lege som er det offentliges/politikernes/navs allierte og ikke pasientens allierte.
Veldig "stram" og bruker hersketeknikker i argumentasjon.
Grundig og skikkelig
Lege: Tord Andreas Wilhelm Steen Østberg SkrevetHele familien har hatt ham som fastlege i sju år. Fikk ham anbefalt av en venninne. Han er meget grundig og tar pasientene alvorlig, vi er svært fornøyde!
Ikke bra!
Lege: Trine Bjørner SkrevetUtrivelig, sur og lite imøtekommende. Burde ikke være fastlege pga mangel på evne til å omgås folk på en hyggelig måte. Var der heldigvis sjelden, men synes det var like utrivelig hver gang. Pasienten var liksom alltid til bry. Skjerp deg eller finn deg en annen jobb!