Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene Bjørnnes og Walther DA
Utrolig dyktig
Lege: Marit Hellandsjø Bjørnnes SkrevetMarit er utrolig dyktig - hun evner å se deg som person, lytter og jeg føler meg virkelig ivaretatt.
Dessverre er det mye trykk hos fastlegene om dagene, så litt ventetid må man påregne både via telefon og timebestilling.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Morten Klouman de La Cruz SkrevetHar gått til Morten over ett år nå med både fysiske og psykiske problemstillinger. Opplever meg sett og møtt hver gang, og at han har en genuin interesse for min situasjon og veien videre. Jeg opplever han som kunnskapsrik, løsningsorientert og kompetent. Han lytter også til mitt perspektiv og gir råd når det trengs.
Vet ikke hva jeg skulle gjort uten ham som lege, håper jeg aldri må bytte! Kan noen ganger være en del forsinkelser, men det gjør meg ingenting. Morten tar seg tid når det trengs, og selv om det blir forsinkelser tar han seg tid til meg når det er min tur.
De som jobber i resepsjonen er også dyktige og imøtekommende, føler meg alltid godt ivaretatt.
Sympatisk, forståelsesfull og snill
Lege: Berit Walther SkrevetHun har kontroll på sakene sine og alltid positiv. Berit er behagelig å snakke med, er hjelpsom og omsorgsfull.
Overser helheten, for rask til å konkludere
Lege: Kari Ørbech Bjørkum SkrevetKari er en veldig god lege på flere områder som bla. somatiske lidelser. Hun er flink med barn. Hun er rask på å gi svar på Helse Norge.
Resepsjonen svarer alltid og er hyggelige.
Men har du psykiske lidelser og traumer så er det ikke sikkert du blir møtt på en respektfull måte. Jeg har forsøkt å formidle min lidelse i mange år og ikke blitt tatt alvorlig. Jeg har vært helt fortvilet etter timer hos henne.
Dette har ført til en stor forverring i helsen min.
Hva som kan bli bedre:
Kartlegging. Feks.hva ligger bak symptomene til pasienten? Er det et mønster? Kanskje pasienten bør henvises til et sted? Bytte medisiner?
Vær mer nysgjerrig på pasientens historie og se dette i sammenheng med nåværende helseplager.
Kari er en bra lege for mange, men ikke for meg.Hennes kompetanse på psykisk helse vurderer jeg dessverre som mangelfull.
Fantastisk lege
Lege: Marit Hellandsjø Bjørnnes SkrevetLytter og tar deg seriøst uansett hva det måtte være. Fantastisk lege- som de andre legene på samme senter.