Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS
Flink, kunnskapsrik og trygg fastlege
Lege: Rebekka Sperling SkrevetKunnskapsrik og lett å kommunisere med, som gir en følelse av trygghet. I tillegg oppleves hun som svært effektiv. Veldig fornøyd med Rebekka!
Engasjert, trygg og tillitsskapende
Lege: Rebekka Sperling SkrevetEn lege som utviser trygghet og faglig kunnskap. Engasjert i pasienten og omsorgsfull. God med barn og tar sykdomsbildet på alvor, henviser og utreder.
Empatisk, lyttende og kompetent
Lege: Morten Øwre SkrevetJeg opplever Morten Øwre som en varm, imøtekommende og dyktig fastlege. Han er opptatt av hele mennesket. Han er lett å komme i kontakt med via E-konsultasjon og følger alltid opp. Noe ventetid for legetime.
Blid imøtekommende og kunnskapsrik
Lege: Ida Hveem SkrevetVi er veldig glad for at Ida tok over som vår fastlege etter at den forrige som vi har hatt siden 2000 pensjonerte seg. Vi var veldig fornøyd med ham og Ida er en meget god erstatter. Alltid blid og klok. Hun jobber «døgnet rundt» for sine pasienter. Vi får alltid svar fort på våre e konsultasjoner og fornying av resepter. Ja hun har en del ventetid på klinikken, men hvor mye skal man forlange av en travel fastlege. Vi er litt bekymret for henne noen ganger når vi ser hvor sent hun jobber. Hun er veldig konkret og kan nok virke litt streng, men det er vi glad for.
A very cold doctor
Lege: Rebekka Sperling SkrevetEvery time that I need to go to the doctor it’s a pain. I always feel that she doesn’t listen, she’s not a emphatic type of person. I don’t recommend her as a doctor at all.