Din Lege AS

Fredrik Stangsgt. 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS

beste legen EVER

Lege: Jørgen Skavlan Skrevet

Jørgen har passet på meg og min familie i mange år. Ville aldri dratt til noen andre og han finner alltid ut hva som er feil og behandler riktig.

10/10 på alt her!

Alminnelig, men overkofident

Lege: Svein Stiksrud Skrevet

Jeg hadde behov for å bytte prevensjon og ønsket å gå over til spiral, 29 år gammel (ingen graviditeter). Han så ikke poenget med å henvise meg til gyn, men skulle foreta innsettingen selv. Var utrolig hardhendt, jeg besvimte. Blødde i lang tid etterpå, i tillegg ble jeg overfakturert, og måtte selv gi beskjed om dette. Har man to forespørsler i én konsultasjon er det bare å regne med at det blir veldig mange oppmøter. Jeg sitter oppriktig igjen med følelsen om at han først og fremst er businessmann, så lege, som er leit, fordi det svekker troverdigheten hans.

Kunnskapsrik og interessert

Lege: Georg Stang Skrevet

Hyggelig og kunnskapsrik. Bruker tid som er satt av til meg. Stresser ikke. Beste totalopplevelsen av fastlegene jeg har hatt.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Svein Stiksrud Skrevet

Vært pasient i over 20 år. Dyktig, lyttende og løsningsorientert. God på tilbakemeldinger. En meget dyktig fastlege.

Aldri igjen

Lege: Lene Braastad Skrevet

Faglig svak. Lytter ikke. Ubehagelig følelse å sitte foran kald lege. Bruker lang tid på ingenting. Alltid forsinket. Jeg hadde en sykdom fra før og sier hva som hjelp meg før.. fikk jeg tilbud om antidepressive. Hun kan ikke enkelte ting og spørrer ikke spørsmålene som tilhører sykdommen. Bare masse tulle spørsmål. Skal aldri gå ditt igjen.