Din Lege AS

Fredrik Stangsgt. 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS

Sympatisk lege

Lege: Ida Hveem Skrevet

Ida Hveem har overtatt pasientene til Keith Gretemeier. Hun er en sympatisk lege som lytter til det man har å si. Hun er tålmodig, hensynsfull og evner å få pasientene til å føle seg trygge og godt ivaretatt.

Full tillit

Lege: Morten Øwre Skrevet

Morten har vært min fastlege siden 2010. Jeg har full tillit til ham som lege - faglig kompetent, henviser til spesialist når det er riktig osv. Vi vet alle om fastlegers travle hverdag... Jeg er også imponert over hvordan klarer å prioritere - og følge opp raskt det som krever det.

Meget bra.

Lege: Andreas Fismen Skrevet

Han er grundig, og sikker. Gjør alt for å stille riktig diagnose. Henviser til spesialist når han når han mener det er nødvendig. Samtidig er han nøye med å ikke skrive ut resepter på antibiotika før han der sikker på at det er beste løsning. Er flink til å forklare årsak og behandling på en lettfattelig måte.

Arrogant og uempatisk

Lege: Georg Stang Skrevet

Opplevd denne legen som ikke-lyttende og bagatelliserende. Hver time virket som den irriterte ham, og med den begrensede tiden vi hadde brukte han tid på å fortelle meg at når jeg hadde gått skulle han på ferie med seilbåten sin.

Kanskje han er faglig dyktig, men en omsorgsfull lege er han ikke.

Den beste legen av alle jeg har hatt !

Lege: Svein Stiksrud Skrevet

Han er rett frem - aldri overfladisk- virker trygg i sine uttalelser og er overbevisende. Virker aldri hastende eller stresset .
Dette er en lege med mye erfaring og også til en viss grad med interesse for alternative metoder virker det som..

Måtte pensjons alderen strekke seg langt 👍