Om vurderingeneSiste vurderinger av Oris Dental Nærbø
Fantastisk!
Tannlege: Lisa Celine Fjogstad Willassen SkrevetJeg har en totalt irrasjonell og dyp angst for det å skulle ligge flat i en tannlegestol, gape opp og bli eksponert for all den galskapen der!
Jeg er en etterhvert aldrende ungsau, og har langt fartstid i tannlegenes uhyggelige verden.
Mitt første møte med Oris på Nærbø, var med tannlege Lisa Willassen.
Og det må jeg si - for et fantastisk menneske dette tannlegemonsteret faktisk var! Hun hadde en aura av faglig kunnskap, som tøyt ut og smittet over på det skjelvende aspeløvet (meg) i stolen. Hele hennes fremtreden var preget av en avslappet ro, en trygghet - og dette ble opplevd som absolutt genuint! Man kan som tannlegeskrekk-kandidat møte disse påtatte og dødt innøvde trøste-frasene, som knapt nok henger fast i munnen på ulike helsepersonell, når de med et glassaktig blikk ser på veggen bak deg når de snakker... Men her var det heil ved, virkelig!
Hun har gjort en kjempejobb allerede i gapet mitt! Hun skulle dessverre ut i en permisjon, og jeg møtte nå i går en annen tannlege. Lisa informerte på forhånd om denne personen, og sa at også denne tannlegen holdt et høyt nivå på alle vis, noe som til min store glede stemte! [Navn fjernet av moderator] var også helt fantastisk dyktig, både faglig, og sosialt overfor en tannskrekkperson som meg. Har aldri noensinne - virkelig - opplevd en så til de grader smertefri og behagelig trekking av en jeksel!
Ellers er hele gjengen der borte vanvittig flinke! Alle sammen er smilende og behagelige på alle vis. Fantastisk sted!
Super tannlege!
Tannlege: Karleif Taksdal SkrevetJeg har brukt Karleif som tannlege siden han åpnet sin første praksis på Nærbø, og har aldri vurdert å bytte tannlege. Han er veldig proff i sin måte å behandle meg som pasient på, og assistentene og øvrig betjening er også meget hyggelige og imøtekommende. Får time når jeg trenger det uten særlig ventetid.
Norges beste tannlege
Tannlege: Karleif Taksdal SkrevetDet er ikke mer å si. ingen over ingen ved siden.
Tannlegen og pleierne er akkurat så gode som er mulig.
Flinke fagfolk. Tar godt vare på kundene sine!
Tannlege: Karleif Taksdal SkrevetFlink tannlege. Tannlegen forteller deg hva som skjer, og tar hensyn til folk som har såkalt "tannlegeskrekk". Tannlege assistentene er også veldig flinke. Sender SMS varsler før tannlegetime (stort pluss!) Noe vanskelig å få innpass som kunde pga. kundemasse.