Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Holbergs Plads Legesenter
Usympatisk, overfladisk, «besserwisser», null empati!
Lege: Kyrre Flatø Nessa SkrevetGår vanligvis til Siw K Brackmann, men har dessverre måtte benytte Kyrre Nessa ved noen konsultasjoner da hun er i permisjon. Dette er en fyr som ikke bør brukes til fastlege. Han bør definitivt ikke være i dette yrke. Har ingen tiltro til sin pasient og man føler st man blir sett ned på. En lite sympatisk, med null empati, meget overfladisk og en særdeles «besserwisser» skal man lete lenge etter. Han anbefales IKKE!
Ikke fornøyd
Lege: Kyrre Flatø Nessa SkrevetKyrre er lite sensitiv og veldig bastant. Ikke tillitskapende, selv om jeg tror han prøver. Unngår å gå til legen, og savner legen han er vikar for. Ellers så følger han greit opp når man kommer med noe konkret, men det er kommunikasjon og tillit det skorter på.
Kommer til å bytte så fort det er mulig.
Fantastisk lege!
Lege: Kyrre Flatø Nessa SkrevetKyrre kan mye om mangt og tar seg tid til å lytte og prate, og får en til å føle seg trygg. Har spurt mange dumme spørsmål men aldri følt meg dum. Anbefales på det sterkeste!
Bra lege
Lege: Kyrre Flatø Nessa SkrevetEr veldig fornøyd med å ha Kyrre som fastlege. Han er god til å lytte, tar seg tid og bryr seg om pasientene sine.
Flink, empatisk, trygg
Lege: Kyrre Flatø Nessa SkrevetKyrre er den beste fastlegen jeg har hatt! Han er kunnskapsrik, flink til å lytte og empatisk. Anbefales!!