Ravinder Singh Bains
- Allmennmedisin
- Plastikkirurgi
Legen er en hyggelig person som det er lett å snakke med. Dessverre virker det ikke som om han holder seg faglig oppdatert. Under våre konsultasjoner stolte han i for stor grad på magefølelsen sin framfor å henvise til undersøkelser.
Han har vært fastlege for meg og min familie i mange år. Jeg er imponert av hans store faglige dyktighet, vennlighet og forståelse av voksne som barn. I tillegg følger han oss opp godt.Hans vikar dr.Jamila Afridi som behandler meg nå, fyller de samme høye legekriterier.
Kontor og lab tjenestene er godt ivaretatt, men har det av og til for travelt.
Kaare M. Gautvik
Jeg skjønner at noen her skriver at han ikke passer for dem, jeg tror at man må sette pris på en viss type humor for at det skal passe. Han er ung til sinns og tuller mye men tok meg på alvor da jeg trengte hjelp :)
Ravinder ser hele pasienten og er grundig i sitt arbeid. Han er i tillegg en svært hyggelig og tillitsvekkende person. Jeg er meget fornøyd og glad over å ha valgt Ravinder som fastlege.
Jeg har tidligere hatt en lege som lytter. Det gjorde at jeg opplevde å få oppfølging og behandling på mine premisser. Jeg flyttet og måtte bytte lege.
Her var opplevelsen motsatt. Legen ga inntrykk av å være oppgitt og utålmodig. Ikke tillitsvekkende.
Dessverre ikke rett kjemi for meg. Men, jeg tror han er dyktig lege hvis kjemien stemmer.