Om vurderingeneSiste vurderinger av Heilotannlegene DA
Jeg anbefaler Else
Tannlege: Else Lund SkrevetJeg er så glad for å ha funnet Else. Hun er fantastisk flink og behagelig tannlege. Nå gruer jeg meg ikke lengre til å gå til tannlegen.
Kjekk Tannlege
Tannlege: Else Lund SkrevetMin faste tannlege er ute i permisjon og jeg fikke tildelt den kjekkeste tannlegen ever, kan anbefales meget flink og behagelig
Flink og veldig behagelig
Tannlege: Else Lund SkrevetHer ble jeg veldig godt mottatt og ivaretatt av en dyktig og veldig behagelig tannlege som også informert på en lettfattelig og grei måte mht hva som ble utført.
Takk, Benedikte
Tannlege: Benedikte Fjeldstad Alhaug SkrevetSiden jeg var liten har jeg slitt med tannlegeskrekk, riktig tannlegeskrekk. Vi ble enige om hyppige besøk, selv om det bare var en tannrens, men det har gjort underverk. Jeg er så godt som kurert, og selv om det må ha vært en prøvelse for tannlegen har jeg alltid følt meg velkommen og ivaretatt. Takknemlig for slike tannleger finnes!
Beste tannlegen
Tannlege: Marte Sagli SkrevetHørte om plassen da jeg var student. Går fortsatt til Marte. Hun er presis, ordentlig, nøye, omtenksom, rolig og dyktig. Hun får deg til å føle deg "hjemme". Anbefales på det varmeste!