Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Harbitzalléen Legesenter A/S
Empatisk, grundig og kunnskapsrik
Lege: Robin Jareg SkrevetJareg har vært min fastlege i 15 år. Vil ikke bytte selv om jeg har flyttet fra Oslo. Han lytter fordomsfritt og så lenge det trengs. Han har stått solid ved min side i vanskelig jobbsituasjon og lyttet til mindre plager. En bunnsolid fastlege.
Dyktig, hyggelig og engasjert.
Lege: Jon Christensen SkrevetJeg har vært pasient hos Jon Christensen i 5-6 år og har bare positive erfaringer - han er tillitsvekkende, interessert og tar deg på alvor! Han er tilstede, lyttende og ser deg i øynene under konsultasjonene - i stedet for å glo inn i skjermen som mange andre leger. Han tar seg god tid - man kan slappe av og få snakket skikkelig ut om det som plager en. Samtidig er han direkte og tydelig mht. hva som er vesentlig/uvesentlig - det gir trygghet! Jeg har alltid fått raske tilbakemeldinger på prøver, e-konsultasjoner, reseptfornyelser etc. Må også berømme apparatet rundt ham - hele staben er hyggelige og profesjonelle!
Dyktig lege
Lege: Anne Karin Lysen SkrevetHar hatt henne som lege i ca 4 år. Ofte litt forsinket, men til gjengjeld opplever jeg å bli sett og at hun tar seg tid til meg. Har fått god og riktig behandling av henne, samt oppfølging i etterkant når det er behov for det. Effektiv og flink lege som jeg gjerne anbefaler andre.
Suveren og grundig
Lege: Anne Karin Lysen SkrevetEi som kan det meste, utfører undersøkelser og enkle inngrep på en trygg måte. Hun gir seg ikke før hun finner ut hva som kan være årsak til sykdom. Suveren oppfølging. Faglig sterk
Veldig flink i jobben sin og utrolig imøtekommende!
Lege: Robin Jareg SkrevetJeg har hatt Robin som lege flere år nå. Har hatt så mange dårlige leger før det, og endelig fant jeg han. Han lytter til meg og får ting å skje raskt. Han behandler meg som et medmenneske. Jeg har eksempel hatt migrene siden jeg var 8 år, og slitt med flere migrene attacker i måned en periode. Han henviste meg da til en nevrolog og fikk tid på en uke! (har hørt at det er flere som venter flere måneder på tid!).
Han bryr seg og ser deg ikke bare som "en av hundre pasienter". Anbefalles sterkt!