Said Tutunchian

0 av 1900

Venteliste

29 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Said Tutunchian er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Said Tutunchian

Flink og sympatisk lege

Said har vært min fastlege i 12 år.
Han er utrolig flink og jeg føler meg godt ivaretatt.
Uansett hva jeg kommer for blir jeg sett og hørt. Og blir alltid hjulpet på beste måte.
Said er lett og forstå og han følger opp der det trengs.

Best lege

Said Tutunchian er empatisk, tar seg tid til å lytte til mine bekymringer og forklarer meg alt i detalj. Med ham, føler jeg meg i trygge hender. Han har alltid korte ventetid og blir aldri sendt til en vikar ved bestilling av time. Jeg har aldri hatt en så god lege, verken i Norge eller da jeg bodde i Italia tidligere.

Brå og krass

Jeg valgte Said basert på alle de fine vurderingene han hadde på denne siden. Dessverre ble han helt feil for meg, og jeg vil IKKE anbefale han hvis du sliter med psykiske plager og trenger en fastlege som viser litt omsorg. Jeg har aldri blitt møtt på en så dårlig måte - brå og krass, lite empatisk og hørte ikke etter på hva jeg sa og spurte om. Sikkert en flink lege og passende hvis du kun er ute etter en effektiv lege, men jeg er ikke interessert i å gå gråtende ut fra hver konsultasjon hos min fastlege, så jeg har byttet.

Litt brå, men kunnskapsrik

Said Tutunchian er effektiv og kompetent. Men kan oppfattes som brå og krass i kommunikasjonen.

Hvis du er på utkikk etter en kompetent og flink lege, og ikke er like opptatt av hvordan de kommuniserer, så er han et bra valg.

Men om du ønsker en fastlege som i tillegg kommuniserer taktisk, og fremstår som empatisk, så må man dessverre lete videre.

Jeg kan derfor anbefale Said til pasienter med fysiske lidelser. Men om man har psykiske lidelser, så kan det være lurt å oppsøke en lege som er litt varmere i kommunikasjonen.

Omtenksom og god lege

Bekymret og klar til å hjelpe Rask tilbakemelding på spørsmål, forskning og resultater fra spesialister.Jeg anbefaler