Harbitzalléen Legesenter A/S

Harbitzalléen 2 A 0275 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Harbitzalléen Legesenter A/S

Flink lege men fy for sekretærene

Lege: Anne Karin Lysen Skrevet

Er super fornøyd med min lege hun tar seg tid og er engasjert. Problemet er de sure damene på telefon de er små frekke lytter ikke, er så jeg gruer meg hver gang jeg må ringe og booke tid. Det er dumt for ellers ett topp legesenter.

Fantastisk lege!

Lege: Knut Arne Gråbø Skrevet

Han er et meget omsorgsfull lege. Han er nøyaktig, seriøs og er en god lytter. Anbefales på det sterkeste.

Hva er bra og mindre bra

Lege: Said Tutunchian Skrevet

Han er rask og du kommer inn til timen. Det er ofte unge vikarer for ham. Jeg har opplevd at han har ventet for lenge med henvisning.

meget behagelig og dyktig lege

Lege: Ingrid Rolfsjord Skrevet

måtte ha en hastetime på pga utenlandsreise med ett problem som hadde vart en stund. og da min fastlege var på ferie kom jeg til henne.hun var utrolig flink til og lytte og forklare og ikke minst et trygt og behagelig menneske.jeg ble 100% klokere når jeg gjikk ut av døren

Den beste legen jeg har hatt.

Lege: Robin Jareg Skrevet

Robin Jareg er en veldig dyktig og veldig grundig lege. Han tar seg alltid tid, lytter nøye før han svarer og tar det du sier alvorlig. Henviser alltid videre dersom behov eller han ikke føler han kan hjelpe deg der og da. Ringer hjem og følger opp! En utrolig service! Kan virkelig anbefales. Han jobber faglig og man kan stole på ham. Jeg anbefaler dr. Jareg sterkt!