Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Harbitzalléen Legesenter A/S
Ingen god lytter!
Lege: Said Tutunchian SkrevetSliter du med psykiske lidelser er det lurt å velge en annen. Ingen god lytter, men er rask til å rekvirere til spesialist.
En kjempeflink lege
Lege: Said Tutunchian SkrevetHan er en meget empatisk lege, og har god kunnskap. Man kan snakke åpent om sine plager, han gjør allt han kan for å hjelpe.
Jeg stoler på ham med mitt liv :)
Veldig skuffet
Lege: Robin Jareg SkrevetHar vært pasient over flere år med ca. 5-6 besøk. Det som er typisk er at han har ikke tid til å høre på meg, Føler meg som en plage for ham. Han viser lite empati og vil bare ha deg fortest mulig ut av kontoret.
Vennlig, ryddig og løsningsorientert fastlege
Lege: Anne Karin Lysen SkrevetDr. Lysen er rask og vennlig. Hun leter etter løsninger på problemer og er imøtekommende mht plager og evt smerter.
Flink og dyktig lege
Lege: Said Tutunchian SkrevetJeg har Said som min fastlege. Er veldig fornøyd. Han viser stor kunnskap og tar seg tid til å høre på meg. Fint å ha en fastlege som veit min for-historie og vil oppriktig bidra til å få meg frisk når jeg er syk. Setter også pris på at jeg kan se når han har ledig time så jeg enkelt kan booke time.
Jeg har vært pasient hos han i mange år og vil anbefale alle å få han som sin fastlege.