Harbitzalléen Legesenter A/S

Harbitzalléen 2 A 0275 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Harbitzalléen Legesenter A/S

Bra lege

Lege: Anne Karin Lysen Skrevet

Jeg synes Anne Karin er flink. Hun er veldig seriøs (har ikke masser av humor) så det kan være litt skummelt å brette ut om probleme sine, men derimot så synes jeg hun er veldig seriøs på å prøve å finne ut av løsninger til mitt problem. Legekontoret har lite ventetid i telefon og når man booker time. De kunne vært flinkere på å være litt mer smilende og forståelsesfulle men i det store bildet er jeg fornøyd.

Ikke veldig fornøyd

Lege: Anne Karin Lysen Skrevet

Føler ikke legen tar meg seriøst og hører på problemene mine. Viser ikke prøven noe galt blir det heller ikke tatt mer tak i problemet.

Dyktig, hyggelig, lyttende

Lege: Said Tutunchian Skrevet

Måtte skifte fastlege og var skeptisk til ny utenlandsk lege. Var redd for kommunikasjonsproblem. Det viste seg å være feil. Jeg er veldig godt fornøyd med min fastlege. Beholder Said så lenge jeg kan.

En fantastisk lege.

Lege: Knut Arne Gråbø Skrevet

Uten Knut hadde jeg sansynligvis ikke vært ikke i dag. Han er absolutt en av Norges aller dyktigste fastleger. Anbefales på det varmeste.

Lett å anberfale til andre

Lege: Said Tutunchian Skrevet

Said fremstår som både kompetent og faglig dyktig. Han er flink å lytte og forklarer grundig. Han er både kvikk, handlekraftig og får ting gjort. For meg er det viktig å skjønne og forstå hva som skjer, og i så måte er Said perfekt. Han forklarer og tar seg tid til meg som pasient. Han snakker ganske fort og detaljert og er en vedlig strukturert type; er det uheldig for deg kan du ha glede av en lege som kommuniserer langsommere. For min del er Said et utmerket valg.