Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sørumsand legesenter
Tar pasientene på alvor.
Lege: Mohammad Humayun Esam SkrevetHar hatt dr. Esam som fastlege i flere år og er veldig godt fornøyd! Han tar seg god tid, er lyttende og forståelsesfull. Og ikke minst: kunnskapsrik og erfaren. Føler meg trygg og godt ivaretatt hos denne legen.
Trygg og hjelpsom
Lege: Ewa Anna Hvaring SkrevetEwa Hvaring er alltid blid, hun følger opp og henviser videre dersom det er nødvendig. Synes hun alltid tar meg på alvor. Tester ut nye medisiner dersom noe ikke virker. Er rolig og lyttende. Føler stor trygghet hos henne.
Mye kunskap og flink lytter
Lege: Mohammad Ali Chaudhry SkrevetSikkerlig flink og innehar mye kunskap.
Jeg har vært hos han og snakket om alt og ingenting. Han er en god lege og en utrulig god person generelt.
Snakker om seg selv
Lege: Mohammad Ali Chaudhry SkrevetPrater mye om seg selv. Jeg opplever at han trekker litt raske slutninger. Føler ikke at man blir lyttet til. Stiller nye spørsmål, ikke oppfølgingsspørsmål. Er absolutt hyggelig, men jeg følte ikke at han tok mitt barns problemer på alvor.
Tar ikke pasient på alvor
Lege: Mohammad Ali Chaudhry SkrevetRotete og glemsk. Tar ikke pasient på alvor. Føler meg ikke hørt og sett. Dårlig på å svare e- konsultasjon.