Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sørumsand legesenter
Flott kar med god kunnskap og forståelse!:)
Lege: Mohammad Ali Chaudhry SkrevetJeg har hatt han som fastlege i mange år, alltid fått den hjelpen jeg trenger. Imøtekommende og blid. Forståelse for deg som individ, kunnskapsrik og tar deg på alvor. Anbefaler Chaudhry på det sterkeste. 😊
Har mye kunnskap. Positiv energi. Han lyte. Vil hjelpe. Har medfølelsen for menneske. Snakker rolig og gir god råd.
Lege: Nenad Ilic SkrevetEn av de beste mennesker i verden. Veldig flink å lyte og hjelpe. Er veldig unik og følsomt. Han er glad for å hjelpe. Han skaper ro rund seg. Positiv energi. Stor hjerte .
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Ewa Anna Hvaring SkrevetEn lege man får tillit til. Setter seg inn i sykdommen man har. Det hun ikke kan, setter hun seg inn i. Beste legen jeg har hatt/har.
Dårlig til å følge opp
Lege: Mohammad Ali Chaudhry SkrevetHvis du ikke har noen helseutfordringer er han en likanes lege. Blid og pratesalig. Litt glad i å snakke om seg selv og egne meritter.
Min erfaring når jeg trengte helsehjelp var at jeg ikke ble tatt på alvor på den måten at mine tanker om egne helseplager ikke ble lyttet til. Jeg brukte derfor unødvendig mye penger på private helsetjenester (lege). Fikk etterhvert en telefon hvor han forsøkte å bortforklare dårlig oppfølging, men da var tilliten borte.
Lytte, trygg i sin roller , forståelsesfull , omsorgsfull .
Lege: Mohammad Ali Chaudhry SkrevetJeg blir godt varetatt på alvor og får hjelpen når jeg er i min verste overgangsalderen tiden. Så fornøyd med legen min.