Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe
God lege - håpløs tilgjengelighet
Lege: Ronny Granå SkrevetHan har alltid tatt meg seriøst, og har aldri tvilt på å sende henvisninger både når det gjelder fysiske problemer og psykiske.
Jeg må dessverre bytte lege da jeg bor langt unna, men det veier også tungt at dette legekontoret henger langt tilbake i tid når det kommer til digitale løsninger (mangler dialogtjeneste med lege på nett) og tilgjengelighet på telefon (de har ikke resepsjonist). Her må du forvente å sitte alt fra 20 - 55 minutter i tlf. kø bare for å bestille en time.. Er ikke så veldig hyggelige lokaler heller, minner om et gammelt sykehus og med 4 forskjellige typer stoler i forskjellige fasonger gir litt loppemarkedfølelsen. Her er det mye forbedringspotensiale!
Lytter og henviser
Lege: Ronny Granå SkrevetAlltid greit å komme inn til Granå. Effektiv, men lyttende! Henviser alltid videre når det er noe. Tar meg seriøst som pasient. Har også noe telefontid, men med noe lang ventetid.
Lyttende, hjelpsom og faglig dyktig.
Lege: Marthe Kristin Kongshaug SkrevetMarthe Kongshaug tar seg god tid og man føler at man blir hørt. Hun er faglig dyktig og har lang erfaring som fastlege.
Uprofesjonell
Lege: Marthe Kristin Kongshaug SkrevetFår inntrykk av at denne legen ikke ønsker å ha pasienter. Om det er på tlf eller ved fysisk oppmøte.
Ikke lytter henne til hva du har å si. Jeg har hatt en veldig dårlig opplevelse med denne fastlegen og anbefaler henne absolutt ikke. Veldig uprofesjonelt spør du meg
Ufin og utålmodig
Lege: Marthe Kristin Kongshaug SkrevetDr. Marthe Kristin Kongshaug oppfattes som ufin og utålmodig. Hun fremstår kald og lite interessert i deg som pasient. Det viktigste for Dr. Kongshaug er tydeligvis å avslutte samtalen så fort som mulig. Jeg ble sjokkert over at hun la på røret midt i samtalen.