Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe
Aldri tilgjengelig
Lege: Stener Clausen SkrevetHan er sjelden tilgjengelig og når han først er på kontoret føles det som om han ikke har tid til å behandle meg. Føler meg ikke tatt på alvor her og har aldri noen god selvfølelse når jeg drar fra dette legesenteret. Bortkastet tid.
Legesenteret har et grusomt system som ikke fungerer. Det mangler en resepsjonist, lokalene er slitne og råtne hvor ingen er interessert i å behandle deg. Jeg fraråder dette legesenteret på det sterkeste. Hva kan bli bedre her: alminnelig omtanke, lidenskap for yrket og en resepsjonist. Revurder systemet med kølappsystem, timeavtale og telefonvakt.
ingen lytteevne
Lege: Marthe Kristin Kongshaug SkrevetLite som er bra, tar telefonen og snakker med andre pasienter mens hun har konsultasjon. Snakker med pasienter med døren åpen. Tar seg ikke tid til å lytte. Man blir nesten kastet ut av kontoret før man har fått satt seg ned. Glemmer å fikse resept på apoteket, fyller ut lab test som er feil.
En mindre god lege i vanskelige situasjoner
Lege: Stener Clausen SkrevetJeg har skrevet en relativt god vurdering av Dr. Clausen tidligere, men må nå få korrigere etter at jeg fant det helt nødvendig å bytte fra ham.
Den siste tiden jeg hadde ham som fastlege, måtte han dessverre overbringe dårlige nyheter til meg, og som om ikke nyheten i seg selv var lei å få, ble den overbrakt på en måte som gjorde det enda verre. Han kunne ikke svare meg på spørsmålene jeg hadde, som i grunn var forståelig, da jeg måtte til spesialisthelsetjenesten for videre oppfølging og behandling, og de sikkert var bedre egnet. Imidlertid klarte han ikke være trygg, tydelig og ærlig på at han ikke kunne nok, og at jeg burde snakke med spesialisten når jeg kom dit. Han stotret frem uforståelige ting som gjorde meg enda mer usikker.
Grunnet ventetid ved fastlegebytte, måtte jeg også fortsette hos ham en periode, og da opplevde jeg først å komme inn til time svært forsinket, for så at han gikk ut TO ganger under timen for å snakke i mobiltelefonen - samtaler som til sammen tok tretti minutter.
Rolig lege som tar deg på alvor
Lege: Sjur Olav Hesla SkrevetHar vært hos Sjur mange ganger og har kun gode erfaringer.
- Svarer alltid på telefon
- Lytter til pasienten
- Nesten alltid presis til legetimen
Imøtekommende og hjelpsom
Lege: Marthe Kristin Kongshaug SkrevetHar hatt Marthe som fastlege siden 2007, og jeg kjenner meg ikke igjen i det som blir skrevet her. Marthe er dyktig, grundig, hjelpsom, hyggelig og seriøs. Har alltid blitt tatt seriøst, og fått grundig hjelp.