Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe
Ufin!
Lege: Marthe Kristin Kongshaug SkrevetJeg har dessverre måttet oppleve Marthe både på telefon og som vikar for egen lege. Min oppfatning er at hun er frekk og uhøflig, rett og slett skikkelig sint og ufin! Man føler seg til bry. Jeg håper hun er flinkere med egne pasienter, ellers forstår jeg ikke hvordan hun får fortsette som lege!
Lang
Lege: Stener Clausen SkrevetDet är alltidca 40 min väntetid i telefon för att beställa time, sedan är det 30-60 min väntetid för att komma in till legen som har max 5 minuters tid att konsultera.
Det positiva är att när man äntligen fått svar så är det ofta samma eller dagen efter man får legetime.
Jag tycker inte Stener Clausen är en dålig lege, men han jobbar på ett dåligt legesenter vilket gör att han inte får ut sin fulla potensial.
Tar deg seriøst
Lege: Kine Fredrikke Dyremyhr SkrevetMin opplevelse med Kine har vært kjempepositiv. Hun tar seg alltid tid til å snakke med meg, tar meg seriøst og har møtt meg kjempefint når jeg har vanskelige ting å ta opp. Hun er ofte litt forsinket, med det tror jeg er fordi hun faktisk tar seg tid til å snakke med deg. Så lenge jeg bor i Oslo og Kine er fastlege, kommer jeg ikke til å bytte.
Eneste negative er at legesentreret ikke har sentralbord, og du dermed kan stå lenge i kø for å komme gjennom til legen. Men så har de drop-in hvis du har det travelt.
Værste jeg har opplevd
Lege: Marthe Kristin Kongshaug SkrevetMarthe er et prakteksempel på alt hva en lege ikke burde være. Ikke bare er hun frekk, hun mangler også basic legekunnskaper. Jeg gav henne alt informasjon hun trengte, og fremdeles gav hun meg ikke det jeg hadde krav på! Hun gjør syke mennesker sykere. For min del går det fint, da jeg kan stå på mine krav, og vet hvor jeg skal henvende meg videre. Men pass opp for Marthe, hun vil bare sende deg unødvendig mye rundt for mangel på kompetanse, hun er lat, og gjerrig da hun vil du skal komme tilbake unødvendig mange ganger.
Hun la også på telefonen midt i en samtale uten at jeg fikk forklart hvorfor jeg ringte henne hun sa bare «gå til legevakten»
Svært fornøyd
Lege: Sjur Olav Hesla Skrevet- Lett å få tak i, ringer deg opp igjen.
- Grei å snakke med
- Virker ikke stresset og føler han tar seg god tid til deg.
- fornøyd med behandling, henvisning, råd ol
Dessverre måtte jeg bytte lege da jeg flyttet fra Oslo, savner han!