Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe

Solhauggt 2 0565 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe

Faglig og sosialt inkompetent - STYR UNNA

Lege: Marthe Kristin Kongshaug Skrevet

Ekstremt usympatisk og faglig svak lege. Uinteressert i deg og dine spørsmål, og er mer opptatt av om du skal betale med kort eller kontant enn av din helse. Gir ikke svar på spørsmål, tar ikke testene hun skal, og blir sur dersom hun får henvendelse med spørsmål fra deg eller annet helsepersonell. Har som regel ventet over en halvtime i telefonkø også. Vet ikke hvilke labratorier og sykehus hun er tilknyttet, og fremstår som faglig svak. Henviser til spesialist for småting (fordi hun ikke gidder bruke tid?), hvor spesialistene har like dårlige anmeldelser på legelisten som hun selv. Sikkert en OK lege dersom du vil ha en som skriver ut medisiner over en lav sko, men ikke en du vil gå til hvis du virkelig er syk. Styr unna.

Imøtekommende og trygg.

Lege: Kine Fredrikke Dyremyhr Skrevet

Kine Dyremyhr er en meget dyktig lege. Hun fremstod svært profesjonell, var imøtekommende, hyggelig og skapte en avslappet stemning. Jeg er svært fornøyd med å ha henne som fastlege og at det var meget enkelt å bestille legetime på internett.

FOR en god lege:)

Lege: Stener Clausen Skrevet

Jeg hadde Clausen som lege før jeg byttet lege pga flytting. Og For en lege han er. Han lytter, eier sympati og tar tak i problemet. Jeg er så takknemlig for at Stener Clausen har vist tillit til meg som tenåring når det er mange leger som desverre ikke har noe tro på det ungdommer sier. Savner Clausen! Den aller beste:)

Very bad Doctor bedside manner

Lege: Marthe Kristin Kongshaug Skrevet

I went there for my acid reflux problem, without doing any examination only by typing what I said then she said that I look strong, it will pass and I can handle it. If the symptoms still there after one month then I can go back to get diagnosed. And of course she charged me 260 nok for saying what she said. Worst experience ever. How can this kind of doctor ever have a permit, I don't get it. Why would I live my one month life with the sickness if it is actually can be cured faster. And she did not even check anything. What's the normal procedure for the doctor here? Only listen to the patient and tell them to be patient? What about checking blood pressure, or body part related with the sickness. She did nothing, nada... Worst doctor experience ever.

Aldri tilgjengelig

Lege: Stener Clausen Skrevet

Veldig vanskelig å få tak i, og hverken meg el datteren min får bestilt time, og når vi møter opp personlig må vi vente i flere timer. Dette gjør datteren min veldig lei hvis hun må ha sykemelding fra skolen. I fjor repeterte hun på videregående pga dette. Hverken jeg el min datter vil til legen lenger, og når vi er syke drar vi heller til apoteket el legevakt. Uheldig må jeg si.