Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe

Solhauggt 2 0565 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe

veldig bra lege!! lyttende sensitiv og proffs i jobben sin

Lege: Ronny Granå Skrevet

Bra lege. Tar deg på alvor å tar ikke telefon under legetime. Vurderer alltid ulike ting for medisin setts in. Ser deg som menneske å ikke bare en vanlig patient... hilser å vennina imøtekommende!

Blir ikke tatt på alvor

Lege: Marthe Kristin Kongshaug Skrevet

Blir ikke tatt på alvor selvom jeg kommer tilbake flere ganger for samme problem. Hun har ikke tid til å ta opp flere ting, så man må bestille ny time. Virker ikke som hun er interessert i å hjelpe i det hele tatt. Veldig lite profesjonell.
Har byttet fastlege og er kjempefornøyd med det! Han fant ut på første legetime at jeg hadde lavt D-vitamin. Noe Marthe aldri vurderte å sjekke.

Umulig å få kontakt med

Lege: Kine Fredrikke Dyremyhr Skrevet

Rodeløkka Legesenter har et latterlig dårlig bestillingssystem. Man ringer til fellesnummeret og blir bedt om å taste nummeret til fastlegen og blir sittende og vente. Lenge. Enda lenger. Enda, enda lenger. Det er flere leger på Rodeløkka Legesenter, men de har ingen sekretærer, ingen tilbakeringingfunksjon. Bare en automatisk telefonsvarer som gir beskjed om at du fortsatt står i kø og plassnummeret.

Beklager, men det er rett og slett ikke bra nok at man må vente på telefonen 30+ minutter for å få kontakt. Har dere ingen respekt for at pasientene deres har andre ting å drive med enn å vente på telefonen latterlig lenge når det finnes enkle løsninger?

Jeg byttet til Rodeløkka da min forrige fastlege gikk av med pensjon da de hadde ledige plasser her, men vil bytte til en annen fastlege så fort som mulig .

Godt fornøyd

Lege: Ronny Granå Skrevet

Lett å kommunisere med. Føler man blir tatt på alvor å lyttet til. Spør om det er noe man lurer på.

Derimot så synker vurderingen med tanke på resepsjonisten som var der. Hadde bestilt time . Men når jeg ankommer får jeg beskjed om at legen er syk. Noe som i og for seg er helt greit. Men når hun i tilegg med en nedlatende,å sur tone presterer å si "glemte å ringe". Å ber meg enten trekke kølapp eller ringe tilbake på mandag så føler jeg vel igrunn at det er ganske dårlig service innstilling. Med tanke på at man faktisk har tatt seg fri ifra jobb for å rekke timen, skulle man i det minste tro at man da kunne fått bestilt en ny time uten å måtte starte på scratch.

Effektiv dame

Lege: Marthe Kristin Kongshaug Skrevet

Denne fastlegen er en av de bedre jeg har hatt. Hun er saklig, rett på sak og effektiv, og gir meg bestandig det jeg trenger. Jeg vil ikke anbefale henne til deg som drar til legen for å ha noen å skravle med, eller har store behov for medfølelse og trøst i bøtter og spann. Det får du ikke nødvendigvis her. Men når det kommer til sykdom så er hun grundig og nøye, og jeg føler alltid at jeg blir hørt og tatt på alvor når jeg kommer dit med plager.