Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe
Lege: Sjur Olav Hesla SkrevetBra, lett å få kontakt med på telefon, for time som passer meg og min arbeidsgiver. Kan til tider være lenge å vente noe
ingen ting å klage på
Grei
Lege: Ronny Granå SkrevetUmulig å få time. Minimum 40 min i tlf kø. Eller bli sittende flere timer på legekontoret for en dropp in time. Det koster ikke alvorlig mye å ansette en sekretær eller få inn et bestilling system på nettsiden.
Ikke interessert.
Lege: Marthe Kristin Kongshaug SkrevetHun hadde aldrig møtt meg før men verken hilste eller tok i hånd som jeg syns er brukelig når man møter nye mennesker. Hun har en tone som om jeg har gjort henne noe galt og hun var allment trøtt på alt, det var inntrykket jeg fikk. Bra at man kan bytte lege for hos meg har hun fått sparken.
If you're ill don't go to this doctor!
Lege: Marthe Kristin Kongshaug SkrevetI went to this doctor once but will never go again. She was unsympathetic and uninterested in listening to me. She did not even carry out an examination. I was in a lot of pain but she told me not to worry because it should go away within a month! The worst doctor experience I ever had. I left her clinic in tears.
Fornøyd
Lege: Marthe Kristin Kongshaug SkrevetDa jeg flyttet til Oslo måtte jeg bytte fastlege og helt tilfeldig falt det på Kongshaug. Har vært på et legebesøk hos henne. Da jeg ringte var hun veldig kort og la på uten å bekrefte at jeg var ferdig og sa ikke engang hade. Jeg gruet meg litt til legetimen, men jeg var såpass alvorlig syk at jeg måtte dra. Da jeg kom hadde hun glemt at jeg hadde time hos henne så det endte med at jeg måtte vente i 1 t på venterommet før jeg selv gikk å banket på og lurte på om hun hadde glemt meg. Da jeg kom inn undersøkte hun meg og snakket med meg og jeg satt igjen med et helt annet inntrykk. Husker økonomien min gikk litt dårlig den gang,jeg hadde ikke råd til å betale for meg og hun sa det var i orden denne gang uten at jeg direkte måtte si noe, og det satt jeg veldig pris på. Så alt i alt føler jeg at jeg tok et riktig valg!