Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe

Solhauggt 2 0565 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe

Flink lege!

Lege: Kine Fredrikke Dyremyhr Skrevet

Hun er kunnskapsrik, omsorgsfull og tar deg på alvor. Alltid enkelt å få time, noe venting på venterommet på påregnes, slik som det også er hos de fleste andre legekontor. Anbefales!

veldig dyktig, alltid god nok tid til pasienten.

Lege: Kine Fredrikke Dyremyhr Skrevet

Ved to andre legesentre jeg tidligere har brukt i Oslo, har jeg følt at legen alltid stresset med å bli ferdig med timen.

Dr. Kine Dyremyhr er totalt motsatt av de.
Hun er en meget dyktig lege, og har alltid god tid til pasienten.
Jeg er veldig fornøyd.

Den beste legen jeg har hatt!

Lege: Ronny Granå Skrevet

Ronny Granå er en god lege, som faktisk bryr seg om pasienten! Jeg tørr å påstå at det ikke er mange fastleger her i landet som hører etter og ikke bare skriver ut en resept for å bli kvitt deg. Men sånn er ikke Granå, han lytter og gir god informasjon om evtuelle medisiner som kan passe eller ikke. Også er han morsom og veldig medmenneskelig. Flott lege, flott mann! Kjipt med telefonkøene, men verdt det!

Den beste legen jeg har opplevd

Lege: Ronny Granå Skrevet

Jeg har hatt 4 bosteder og 4 fastleger i Oslo. Ronny er den soleklart beste! Tar nesten alltid telefonen med en gang (Rodeløkka har direktenummer til hver fastlege, så man slipper resepsjonister etc.). Jeg får alltid time når jeg trenger, ofte samme dag hvis man har behov for det. Han spør til og med om det er andre ting man lurer på, når man egentlig er ferdig og har fått svar på alt man lurte på.

En som tar seg tid til pasienten

Lege: Stener Clausen Skrevet

Har hatt Clausen som lege i mange år. Kan ikke tenke meg å bytte lege selv om jeg har flyttet ut av Oslo. Clausen er dyktig. Opplever at han tar meg alvorlig, er god til å lytte, profesjonell og seriøs.