Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe

Solhauggt 2 0565 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe

Meget god lege

Lege: Sjur Olav Hesla Skrevet

Jeg er meget godt fornøyd med Sjur som lege, han har alltid tatt meg på alvor og fulgt meg opp på en seriøs måte, men klinikken han jobber på har en resepsjonsbetjening som tydeligvis har som oppgave å skjerme legene og gjør ham derfor (for) lite tilgjengelig.
Vurderer å bytte fordi resepsjonen ikke fungerer.

Mycket nojd med denna lege!

Lege: Marthe Kristin Kongshaug Skrevet

Jag ar svensk och flyttade till Oslo for ett ar sedan. Jag har haft denne legen och fatt hjalp med det jeg trenger. Mycket imponerad av snabb och proffessionell hjelp. No bullshit- Jeg anbefaller denne legen varmt.

Blant de beste

Lege: Stener Clausen Skrevet

Hvis man ikke er fornøyd med Clausen som fastlege, så er det ikke HAN det er noe galt med. Han har vært min fastlege bestandig, og jeg kunne ikke tenke meg å bytte.
Clausen har alle kvaliteter. Blant annet er han flink, god lytter, engasjert, vennlig og god til å kommunisere. Han er også flink til å henvise videre dersom det er noe han selv ikke kan behandle.
Han følger veldig godt opp pasientene sine, og ringer tilbake når avtalt.

Fin og jordnær lege!

Lege: Marthe Kristin Kongshaug Skrevet

Hun møter oss på en sympatisk måte. Snakker til datteren min på en fin måte. Enig med andre her - denne legen får urettmessig mye kritikk. Jeg synes hun virker både sympatisk og flink i yrket sitt!!! Fortsetter hos henne. Vi fikk time på dagen og ble behandlet med respekt, og vi kommer gjerne igjen.

Avlyser time uten å si fra til pasient

Lege: Marthe Kristin Kongshaug Skrevet

Jeg skulle til henne for første gang, ventet i 40 min, ble stresset da en kvinnelig lege stormet ut, som viste seg å være henne. Jeg fikk ingen beskjed og ble henvist til å trekke kølapp til en annen lege..