Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe

Solhauggt 2 0565 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe

Kjempedyktig lege

Lege: Marthe Kristin Kongshaug Skrevet

Har hatt Marthe Kongshaug som fastlege i mange år. Hun er tvers igjennom en superdyktig lege. Hun bruker ikke tid på uvesentligheter og kan kanskje oppleves som krass av sensitive personer. Men vil du ha en medisinsk svært kompetent og superdyktig lege er Marthe absolutt å anbefale. Hun gjør en veldig god jobb også i kompliserte tilfeller. [Navn fjernet av moderator]

Bør ikke være fastlege

Lege: Marthe Kristin Kongshaug Skrevet

Ringte fordi jeg trengte helsehjelp og ble møtt med kjeft, begynte å gråte i telefonen fordi hun var så stygg mot meg. Jeg har aldri opplevd slik behandling av helsepersonell, men fikk den hjelpen jeg trengte av legevakten.

Flink og effektiv.

Lege: Marthe Kristin Kongshaug Skrevet

Har hatt Marthe som fastlege hele mitt liv, og har alltid blitt møtt med forståelse og effektivitet.
Ønsker du noen som kan dulle med deg er ikke dette legen for deg - men hun er virkelig kunnskapsrik og gjør sitt for at du skal få den hjelpen du trenger.

Lyttende og imøtekommende

Lege: Ronny Granå Skrevet

Skiftet til Dr Granå etter mange år hos annen fastlege der. Sympatisk, lyttende og rolig lege, som forstår dine problemer, og som sender deg videre i systemet om det er behov for det. Kunnskapsrik og høflig. Anbefaler han på det varmeste. Legekontoret kan trenge noe oppussing men utover det så funker det meste fint der.

Anbefales

Lege: Marthe Kristin Kongshaug Skrevet

Har hatt Marte som fastlege i mange år,men pga flytting til en annen by måtte jeg bytte lege.Jeg har alltid vært fornøyd og følt meg godt behandlet.I over ett år stod jeg på venteliste for ny fastlege etter flytting,og ett par ganger trengte jeg hjelp og tok kontakt med Marte.Hun ordnet opp ! ! !