Bolteløkka Legesenter

Sofies gate 60 0168 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Bolteløkka Legesenter

Bra lege

Lege: Åsne Flatland Skrevet

Hun var lyttende, hyggelig og tok seg tid. Faglig god, villig til både videre henvisning og direkte løsninger. Alt man kan håpe på av en fastlege.

Kunnskapsrik og dyktig

Lege: Åsne Flatland Skrevet

Åsne er en hyggelig lege som tar deg på alvor. Har alltid følt meg lyttet til og hun har rådført seg med spesialist når det har vært nødvendig, og har derfor følt meg godt ivaretatt. Stoler veldig på Åsne sin faglige vurdering.

Værste legen jeg har hatt

Lege: Anna Stavdal Skrevet

Anna er en av de mest uempatiske legene jeg har hatt. Hun er alltid forsinket og selv får jeg kun 5 min av hennes tid. Hun har aldri tatt meg seriøst og bagatelliserer mine symptomer og plager. Svarer frekt og har en ovenfra og ned holdning. Usmakelig oppførsel og nærmest lo avmeg mens jeg gråt på kontoret hennes. Jeg kan med hånden på hjertet si jeg aldri har fått hjelp av hun eller følt meg sett og hørt. Hun får meg til å føle meg som en hypokonder hver gang jeg er der. Styr unna!

Ferdigheter

Lege: Hedda Rosland Garberg Skrevet

dyktig lege med gode personlig egenskaper flink til å lytte og kommunisere kombinerte med pliktige etisk atferd..
Jeg følte meg alltid i trygge hender

Faglig dyktig og empatisk. Dårlig vikar

Lege: Hilde Katrin Skrede Skrevet

Hilde har vært min fastlege i mange år. Hun er faglig dyktig og empatisk. Dessverre gikk hun ut i permisjon og fikk en meget dårlig erstatning. Så pass ille at jeg med flere byttet fastlege.