Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bolteløkka Legesenter
Kompetent, trygg og faglig sterk
Lege: Anna Stavdal SkrevetOpplever alltid å bli tatt på alvor og bli hørt.
Er rolig og lyttende.
Tar ikke unødvendige prøver, eller skriver ut resepter i fleng.
Hard og lite empatisk lege
Lege: Anna Stavdal SkrevetJeg vil beskrive Anna som en lite empatisk lege. Mange pasienter vil kanskje trives med dette og hun fungerer nok fint i forhold til ordinære plager. Anbefales ikke i forhold til psyke og utmattelse og liknende der empati er en fordel. Oppleves som autoritær, lite nysgjerrig på plagene, liten vilje til henvisning, ikke interessert i å høre ferdig, og jeg sitter igjen med følelse av å være dum, oversensitiv og i veien. Hun fortalte meg hvor mange pasienter hun skulle besøke den dagen og hvor lite tid hun hadde. Kanskje snakker hun mindre nedlatende til jevnaldrende. For meg var dette et mareritt.
Kan legge til at personalet på Bolteløkka for øvrig er veldig hyggelige og effektive.
Dyktig og fin å snakke med
Lege: Anna Stavdal SkrevetAnna Stavdal var min fastlege i 16 år. Jeg måtte dessverre bytte lege grunnet flytting.
Jeg har opplevd å alltid bli tatt på alvor, og har fått god hjelp fra henne, enten det har vært råd, resepter eller henvisninger videre der det har vært behov for det. Jeg har følt meg veldig godt ivaretatt som hennes pasient.
Trygg og god
Lege: Anna Stavdal SkrevetHar alltid fått den hjelpen jeg trenger hos Anna Stavdal. Hun har vært min fastlege siden 2002 ca og er en erfaren lege. Hun er rolig og lytter interessert.
Må også nevne de fantastiske sekretærene på dette legesenteret, de er alltid hyggelige og hjelpsomme og det er aldri lenge å vente i telefonen. Får time på dagen når det en sjelden gang er behov for det. Når det er sagt har jeg de siste gangene fått vikarlege/turnuslege hvis jeg ikke har kunnet vente, har vært helt ok. Så ventetid har hun.
Den beste i mine øyne.
Lege: Jan Andreas Saxlund Pahle SkrevetDen beste fastlegen jeg noen gang har hatt. Du føler han virkelig bryr seg om pasienten. Dyktig, trygg, kunnskapsrik og meget behagelig lege. 😀 Alle på Bolteløkka Legesenter skal ha ☆☆☆☆☆