Bolteløkka Legesenter

Sofies gate 60 0168 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Bolteløkka Legesenter

Lite imøtekommende

Lege: Anna Stavdal Skrevet

Dessverre opplevde jeg Dr. Stavdal som lite imøtekommende den korte perioden jeg hadde henne som fastlege.

Hun virket uinteressert i det jeg hadde å si, avfeide raskt mine bekymringer, og var tilbakeholden med prøvetaking. Jeg dro derfra uten verken å ha blitt betrygget eller å ha fått ta en eneste prøve.

«Redningen» for meg ble å oppsøke det private helsevesenet for oppfølging frem til jeg fikk byttet fastlege.

Jeg leser av andre vurderinger at flere opplever henne som dyktig, så dette kan ha å gjøre med dårlig kjemi, men jeg pleier å komme overens med de fleste, jobber selv innen helse/omsorg og har ikke opplevd lignende med andre fastleger.

Jeg anbefaler ikke Dr. Stavdal hvis man ønsker en lyttende fastlege som tar en på alvor og følger opp bekymringer og behov for undersøkelser/prøvetaking.

Streng

Lege: Åsne Flatland Skrevet

Kunnskapsrik, men streng. Bestilte time spesifikt for en test, fikk beskjed om at dette var unødvendig selv om jeg ønsket å ta den. I mine tilfeller har hun vært veldig rask, Lite interessert i å høre. holdningen er litt «ovenfra og ned».

Anbefales

Lege: Åsne Flatland Skrevet

Jeg anbefaler Åsne. Hun tar seg tid til å lytte og veilede (selv om jeg vet hun er forsinka med timer), undersøker nøye og tar prøver hvis det er nødvendig. Jeg opplever også å bli godt fulgt opp. Jeg kvier meg i utgangspunktet for å oppsøke legen, men føler meg tatt på alvor av henne. I tillegg er de hyggelige i resepsjonen.

Uerfaren

+ Får kjapt time. Lite ventetid

Bestiller time pga søvnproblematikk. Går ut av timen noen hundrelapper fattigere og råd som: "det er normalt å sove dårlig når man jobber turnus", etter jeg har forklart at jeg sover 1 time om natten. Legen fremstår uerfaren og lite empatisk.

Lite grundig og ikke enpatisk

Lege: Åsne Flatland Skrevet

Har hatt feber og nedsatt allmenntilstand i to uker. Ville at hun skulle ta blodprøver, men fikk beskjed om at man ikke kan "bruke hele statsbudsjettet på å teste meg". Var en utrolig dårlig opplevelse jeg ikke ønsker andre skal ha