Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ullevål Stadion Legesenter
Anbefales ikke
Lege: André Storm-Larsen SkrevetHar hatt Storm-Larsen som fastlege for meg selv og barna våre i flere år og har aldri hatt en god opplevelse hos ham. Han har nesten ikke tid til å se på deg, men er svært rask til å skrive ut en resept før det er takk og farvel. Han har heller ikke vært god til å følge opp behandling og opplever at han er svært utilgjengelig. Bytter fastlege nå og anbefaler ikke denne legen dersom du trenger en som har mer enn to minutter til deg.
Beste fastlegen i byen!
Lege: André Storm-Larsen SkrevetAndré Storm-Larsen er en fastlege 100% etter min smak.
Han tar seg alltid tid. Har han ikke tid med det samme finner han raskt alternativt tidspunkt og sted for løsning av mine problemer.
Og har han ikke selv en løsning åpner han de dører som trengs for å sette meg i kontakt med all verdens spesialkompetanse som finnes i Storm-Larsens brede nettverk.
Han er rask, tør å prøve og å foreskrive rett medisin. Deretter er han rask til å evaluere, for så å prøve noe nytt om tiltenkt virkning ikke er optimal.
Hele min familie og jeg har stor tillitt til Storm-Larsen, og vi har i snart 30 år nytt godt av hans kunnskap og gode omsorg.
Storm-Larsen er på mange måter en familielege av den gamle skolen. Legen du i dag oftest kun møter i britiske TV-serier eller gode bøker.
Han kjenner deg godt, han kjenner familien din, og hele deres historie, han vet derfor fort hvor skoen trykker og er rede til å hjelpe med det han kan best,- skolemedisin og konkrete forslag til løsning på hverdagens mange problemer i oppvekst og sykdom.
Storm-Larsen har mine beste anbefalinger!
Kunne vært bedre
Lege: André Storm-Larsen SkrevetOver 20 år hos denne legen, men nå tror jeg det er på tide å bytte. Resepter går kjapt, men ofte ikke oppdatert korrekt ved endring. E-konsultasjon er tommel opp. Får normalt raskt time eller de skviser deg inn, men det har blitt vanskeligere med årene. Opplever ofte å ikke bli tatt seriøst, eller fulgt opp i forhold til symptomer. Har ikke alltid kontroll på utskrevne medikamenter eller tidligere konsultasjoner, så mistenker at notoriteten ikke er hva den kunne vært. Ofte blir ting bagatellisert bort, selv om symptomene vedvarer. Har også opplevd å ikke bli trodd, det føltes ikke bra og er det som nok får meg til å bytte lege. Han har flere ganger henvist til spesialist, så det er ting som er bra her også.
Styr unna!
Lege: André Storm-Larsen SkrevetVærste legen jeg har vært borti, lytter ikke og avbryter. Virker som har skal bli fortest mulig ferdig og i tillegg er han alltid forsinket.. Oppfatter han som veldig nedlatende når jeg forteller om mine plager også
Stoler ikke på denne legen.
Lege: André Storm-Larsen SkrevetHan lytter ikke til det pasienten sier - svarer på noe man aldri har spurt om, og avbryter for å si sitt, uten at han vet hva man kommer til han for. Han glemmer av å sende henvisninger, og skylder på eksterne årsaker. Han leser ikke gjennom journalen, og jeg som pasient må purre, oppklare og sørge for at jobben hans blir gjennomført. Det har kjentes utrygt å ha han som fastlege.