Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ullevål Stadion Legesenter
Anbefaler på det sterkest
Lege: Troels Lindberg Danø SkrevetMeget fornøyd med hans kompetanse. Han er til sted når vi er på besøke. Føler trygg og tillit med hans anbefalinger. Veldig positiv og profesjonal alltid. Han er Smilende og har god humør, vi synes det er svært viktig når vi har det ikke så bra.
dyktig og lyttende lege
Lege: Troels Lindberg Danø SkrevetStor kompetanse på mange felt - tar pasienten på alvor, henviser ved behov - alt kan tas opp med ham.
Bra lege som lytter
Lege: Troels Lindberg Danø SkrevetDyktig, faglig flink, gir god hjelp, lytter. Kommer alltid til når det trengs og får oppfølgingstimer når det trengs.
Ikke en god opplevelse
Lege: André Storm-Larsen SkrevetEn lege som ikke tok meg på alvor og som laget egne historier om hvorfor jeg hadde de smertene jeg hadde og hvorfor jeg slet psykisk. Skal aldri mer til han.
Effektiv og hyggelig
Lege: André Storm-Larsen SkrevetHan var meget hyggelig og kunne sakene sine. Liker meget godt at det holdes saklig og at ting går fort, var inn og ut på 10 minutter og fikk svar på alt. Eneste som trakk ned er åpningstider, men det gjelder alle leger når man jobber fast dagtid selv.