Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ullevål Stadion Legesenter
Fornøyd
Lege: Troels Lindberg Danø SkrevetEr fornøyd med denne fastlegen. Har hatt ham i seks år. Raskt time, lite venting for å komme inn. Han tar ting alvorlig, og du er i trygge hender. Han følger alt av regler nøye, og dette er ikke stedet for å få tulle-sykmeldinger. Skal dog ikke påstå at han alltid har rett, for det har hendt at han tar feil. Men en ufeilbarlig lege fins neppe. Det har hendt at vi har glemt å komme på time til barnet mitt, men det brydde han seg ikke om, og vi fikk ikke straffe-faktura.
Kunnskapsrik og profesjonell
Lege: Troels Lindberg Danø SkrevetTruls tar pasienten på alvor og er god på og følge opp og komme med spørsmål og forslag til behandling og ofte også med flere alternativer.
Sikker i vurderingene, behagelig i konsultasjonen
Lege: André Storm-Larsen SkrevetDr.Storm-Larsen gir et godt inntrykk. De få gangene jeg har forelagt ham et problem er han på saken og gir diagnosen enten direkte eller gjennom henvisning når det har vært nødvendig. Intet å klage på!
Dyktig fastlege
Lege: Troels Lindberg Danø SkrevetHer føler jeg meg tatt på alvor. Han henviser videre der det er behov for dette. Bra doktor etter mitt skjønn.
Super fastlege
Lege: André Storm-Larsen SkrevetStorm Larsen er en veldig god lege, som alltid tar imot pasientene med ett smil om munnen. Jeg føler meg alltid ivaretatt og han er flink til å følge opp :)