Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ullevål Stadion Legesenter
Fantastisk dyktig lege
Lege: André Storm-Larsen SkrevetOrdner alltid time. Er veldig effektiv. Meget kunnskapsrik. Dette er en man ønsker å ha som lege hvis man en dag blir virkelig syk. Virker som han kan faget meget godt. Anbefales..
Ikke fornøyd
Lege: André Storm-Larsen SkrevetFår rask time, men han er ALDRI presis. Viser lite forståelse, og har ikke øyekontakt mens jeg forteller hva som feiler meg. Det virker som om han har dårlig tid, og vil blir fort ferdig. Vil IKKE anbefale noen denne legen, og ja han er byttet!!!
Erfaren, kunnskapsrik
Lege: André Storm-Larsen SkrevetVirker erfaren og kunnskapsrik. Hatt han i mange år, ikke ofte. Har ved noen besøk virket travel, som flere skriver, effektiv er kanskje et bedre ord, nok tid hvis man er litt forbredt på hva man vil si, gjør det som er nødvendig virker det som. Lytter selv om han ikke alltid ser slik ut, oppfatter det vesentlige likevel. Fungerer også på "flaue skavanker". Kan anbefales.
Meget kvalifisert og profesjonell lege
Lege: André Storm-Larsen SkrevetJeg har hatt Storm-Larsen som min fastlege gjennom mange år. Han fremstår som meget kompetent og er lyttende og kommunikativ. Time innvilges alltid raskt. Kort og godt en meget god lege.
Travel
Lege: André Storm-Larsen SkrevetFikk alltid rask time, men er aldri presis. Lyttet dårlig og fikk aldri opplevelse av at han faktisk fikk med seg info. Ville aldri anbefalt han og har nå byttet.