Om vurderingeneSiste vurderinger av Oris Dental Nesttun
Fantastisk flink tannlege
Tannlege: Anne Lerum SkrevetJeg hadde tannlegeskrekk før jeg begynte å gå til Anne og allerede etter første behandling ble jeg positivt overasket over Anne sin omsorg, kompetanse og dyktighet. Jeg ble raskt trygg og tannlegeskrekken roet seg. Så var jeg så uheldig og fikk en planke i ansiktet, med påfølgende knekkt overkjeve, mange tannlegebesøk og behandlinger. Jeg fikk store smerter og traumer, men Anne har i tiden etterpå vært helt fantastisk og uunnværlig. Jeg er så glad for at jeg har funnet verdens beste tannlege. Takknemlig for deg Anne.
Når jeg først må til tannlegen....da velger jeg Anne!
Tannlege: Anne Lerum SkrevetHun er proff til fingerspissene (med positivt fortegn), og en herlig fagnerd som vet å ta vare på pasientene. Anbefales på det varmeste.
Proff, flink og veldig hyggelig!
Tannlege: Øyvind Goksøyr SkrevetKlarte kunstykket å gjøre kirurgisk fjerning av visdomstann til en hyggelig opplevelse. Var flink å forklare hva som skulle skje både på forhånd og underveis. Løste nervøsiteten min med humor og glimt i øyet. Ingen grunn til å ha tannlegeskrekk hos han her.
Anbefales
Tannlege: Helene Meyer SkrevetMeyer Helene er en meget flink tannlegen. Det er ikke lenge vente tid og hun vet hva hun driver med.
Meget dyktig tannnlege
Tannlege: Helene Meyer SkrevetHar slitt i flere år med tannlegeskrekk, men fikk anbefalt Helene da hun skal være veldig god.
Hun forklarte nøye hva hun skulle gjøre før ting ble gjort ettersom jeg var litt redd. Allerede etter første behandling så gruet jeg meg ikke til neste gang jeg skulle innom.
Behandlingen går raskt og man trenger ikke vente i lang tid for å få time.
Kan anbefales på det sterkeste