Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tåsenklinikken
Sløv og uinteressert
Lege: Tor Christian Hegna SkrevetDet å si at Hegna er "uinteressert" er å si ingenting. Eneste jeg hørte fra ham var "hva jeg kan hjelpe med" uten å høre problemet og uten interesse å hjelpe. Så, videre var noe som "dine problemer er ikke mine" og at jeg selv kan bestemme hva å gjøre. Jeg fikk inntrykk at han ikke er noe lege i det hele tatt. Synes at klinikken må ta affære, aksepteres ikke!!!
Trygg, kunnskapsrik, erfaren
Lege: Hakon Gjessing SkrevetDr,Jessing ringte meg 27.5.angående mitt hekseskudd.
Stemmen og hans meningnsfylte spørsmål innga tillit og tydet både på erfaring og interesse for pasienten.
Bravo!
Utilgjengelig og undervurderende av tilstand
Lege: Herman Wadel Munthe-Kaas SkrevetHar hatt en stund, hyggelig kar, men veldig utilgjengelig både på telefon og for å bestille time. Jeg mener også han har lite kunnskaper om psykiske lidelser pluss veldig lite hjelpsom/engasjert i forhold til å finne psykologhjelp som hastet.
Også veldig vanskelig å få tak i Tåsenklinikken til tider. Dårlig service/uhyggelig stemning.
Føler meg heldig
Lege: Jagroop Kaur SkrevetEn like god og omtenksom lege skal man lete lenge etter. Hun er dyktig og kunnskapsrik. Hun henviser deg videre uten å nøle og gjør alt for å finne ut hva som plager deg. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har en så god fastlege.
God og trygg
Lege: Frode Morken SkrevetHar hatt han som lege i flere år nå, og er veldig fornøyd. Han er veldig trygg, rolig og empatisk. Gir henvisning hvis han synes at noe må undersøkes nærmere.
Ringer tilbake hvis det er behov for det. Virker til å være opptatt av pasientene sine.
Veldig flink med barn - går forsiktig frem og gjør legebesøk til en behagelig opplevelse.