Jagroop Kaur
Jeg var heldig som fikk henne som fastlege for halvannet år siden, etter tidligere å vært henvist til en rekke vikarer. Hun er den beste fastlegen jeg har hatt. Lytter og kommenterer, og finner de beste løsninger. Håper bare at hun blir på Tåsen Legesenter i veldig mange år !!!!
Jeg var imponert og fornøyd, følte meg sett og forstått, og fikk god hjelp! Kunnskapsrik og dyktig!
Jeg skulle veldig gjerne beholdt Jagroop Kaur som lege, hadde det ikke vært for at jeg har flyttet.
Hele familien har Dr.Kaur som fastlege. Hun tar deg og plagene du måtte ha på ytterste alvor, og er veldig hyggelig og imøtekommende. Hun er selve grunnen til at vi fremdeles er på Tåsenklinikken, som ellers oppleves lite tilgjengelig på telefon. Klinikken er svært mye vanskeligere å få kontakt med enn klinikken vi brukte før. Dr. Kaur gjør at vi enn så lenge er overbærende til den dårlige tilgjengeligheten.
Jagroop Kaur er utrolig kompetent og kyndig, og er vannvittig flink til å være på ditt lag. Hun møter deg med varme og empati. Alle fortjener en fastlege som er like god som Kaur! Dronning.
Jagroop er en fantastisk fastlege. Jeg og barna blir alltid godt ivaretatt og fulgt opp ved behov. Håper hun fortsetter lenge!