Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tåsenklinikken
Flott lege men
Lege: Frode Morken SkrevetJeg har hatt Frode Morken et par tre ganger på akkuttime. Han var imøtekommende og hyggelig, saklig og effektiv. Han var rask på å løse det som plaget meg der og da.
Når jeg immidlertidig forklarte at jeg sliter veldig med søvnmangel som gjør meg utrolig sliten og lett syk i hverdagen, virket han ikke interessert i å komme til bunns i hvorfor jeg led av søvnmangel og hva som kunne gjøres med det, men sa bare at noen ganger må man bare ta en smertestillende og prøve å komme seg på jobb allikevel. Det virket som om han på det punktet i timen følte seg ferdig med meg.
En helt enestående lege
Lege: Tore Lenngren SkrevetHar hatt han siden 2001 og har en unik måte å lytte 🥰
Jeg føler at han ser meg 😄. Og har det aldri travelt.
Trygg, kunskapsrik og tilgjengelig
Lege: Herman Wadel Munthe-Kaas SkrevetJeg har hatt Herman W Munthe-Kaas som min fastlege i over tyve år og har hele tiden følt meg godt ivaretatt av ham. Selv etter at jeg ble pensjonist og flyttet til Sørlandet har jeg fortsatt med ham som min fastlege. I tilfellene jeg har hatt, der behov for oppfølging har vært nødvendig, har han alltid vært tilgjengelig - sågar på telefon/sms. Jeg er svært godt fornøyd. Til tross for en betydelig reisevei vil jeg holde meg til ham så lenge det går.
Den beste fastlegen jeg kan tenke meg!
Lege: Hakon Gjessing SkrevetGjessing er meget dyktig fagmann, og med stor menneskelig innsikt. Han har et stort nettverk han kan henvise til. Alltid hyggelig å møte ham.
Det er lett å bestille time på nettet. Det eneste jeg har å utsette på er at Tåsen Legesenter er vanskelig å treffe på telefon. Jeg har vært kunde hos Gjessing i 30 - 40 år.
Fantastisk flink lege!
Lege: Jagroop Kaur SkrevetHele familien har Dr.Kaur som fastlege. Hun tar deg og plagene du måtte ha på ytterste alvor, og er veldig hyggelig og imøtekommende. Hun er selve grunnen til at vi fremdeles er på Tåsenklinikken, som ellers oppleves lite tilgjengelig på telefon. Klinikken er svært mye vanskeligere å få kontakt med enn klinikken vi brukte før. Dr. Kaur gjør at vi enn så lenge er overbærende til den dårlige tilgjengeligheten.