Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tåsenklinikken
Lege: Herman Wadel Munthe-Kaas SkrevetHan er svært fjern, opptatt av å forklare at du overvurderer symptomer, det tar to uker++ å få time.
Hyggelig og omsorgsfull lege
Lege: Tore Lenngren SkrevetTore Lenngren er en fin lege å gå til. Man blir alltid ferdig med det man har på hjertet.
Hos andre må man bestille ny time på vei ut av legekontoret, fordi tiden er så knapp.
Det er lang ventetid, som kan være litt dumt. At han stort sett er forsinket er vel noe vi kunder/pasienter er OK med, siden vi blir godt ivaretatt.
Beste legen jeg noengang har hatt
Lege: Tore Lenngren SkrevetTil tross for lang ventetid, er et besøk hos denne legen absolutt vært et besøk. Dyktig lege med masse kunnskap.
Den perfekte fastlege
Lege: Hakon Gjessing SkrevetDr Gjessing er en kjempeflink lege! Han er grundig, effektiv, veldig god til å lytte, og i tillegg er en ganske morsomt fyr! Det kan hende man noen ganger må vente en liten stund ute på venteværelset. Dette er sikkert på grunn av at han tar den tiden han trenger for å sikre at pasientene hans blir tatt godt vare på. Det er alltid verdt å vente, jeg kunne ikke har blitt mer fornøyd :)
Bare gode erfaringer..
Lege: Tor Christian Hegna SkrevetHar bare hatt to-tre konsultasjoner, men har blitt godt ivaretatt hver gang.
Tor Christian virker både faglig kompetent og fokusert. Han diskuterer, forklarer og sparrer gjerne rundt behandling.
Av det jeg kan lese i kritikken her blir det hevdet at han kan være rask med å skrive ut resept og lite engasjert, min erfaring er en lege som gjerne diskuterer, men så er det opp til pasienten å også ta ansvar for å følge opp sin del med å følge opp henvisning og medisinering. Det skal man kunne forvente av voksne mennesker.