Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tåsenklinikken
Strålende fornøyd
Lege: Herman Wadel Munthe-Kaas SkrevetJeg har hatt Munthe-Kaas som fastlege i nesten 20 år. Han er varm, lyttende, empatisk, kunnskapsrik og en fantastisk fastlege. Han henviser videre ved behov og jeg opplever å bli godt ivaretatt.
Jeg har kun positive erfaringer og opplevelser.
Anbefales på det varmeste.
En meget god lege!
Lege: Herman Wadel Munthe-Kaas SkrevetDenne legen har solid medisinsk-faglig kompetanse og ryddighet, samtidig som han utviser empati og interesse for pasienten. Han tar seg god tid til å stille spørsmål og lytte. Han informerer og veileder også på en fin måte, og er flink til å følge opp der eventuelle tilleggsundersøkelser er nødvendig.
Denne legen gir trygghet - anbefales på det varmeste.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Frode Morken SkrevetOpplever at Frode Morken tok mine problemer på alvor. Trygg og flink lege, som man kan stole på. Skikkelig imponert over hvor bra han gjør jobben sin. Jeg anbefaler han til alle jeg kjenner.
En omsorgsfull lege
Lege: Frode Morken SkrevetHar vært pasient hos Dr Frode Morken i mange år. Han tar seg tid til deg, når du trenger det. Han får deg inn på nødtime, når det er nødvendig. En lege som følger opp, sender deg på utredninger, når det er nødvendig.
I tillegg er han god på å kommunisere. Alltid med et smil og du føler at han virkelig bryr seg. En omsorgsfull lege - og en jeg ikke vil bytte bort.
Fantastisk lege!
Lege: Hakon Gjessing SkrevetEn trygg, kunnskapsrik og tillitvekkende lege, og som også har glimt i øyet. Han tar virkelig pasienten på alvor!