Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tåsenklinikken
Smilende, blid og flink
Lege: Hakon Gjessing SkrevetJeg har hatt en god del leger , og har byttet ofte grunnet mano på service/interesse osv
Han er alltid flink til å komme med gode råd, stille follow-up spørsmål og ta seg tid til å høre hva problemet egentlig er. Alltid serviceinnstilt og anbefales på det varmeste
Beste legen jeg har hatt
Lege: Tor Christian Hegna SkrevetHar gått hos Hegna i minst syv år, minus et år der jeg forsøkte andre leger som var nærmere der jeg bor. Jeg byttet raskt tilbake igjen, jeg reiser heller et stykke for å komme til en lege som jeg har tillit til. Han lytter og tar det jeg kommer med alvorlig. Gikk til ham for kontroller under første svangerskap og var mye mer fornøyd med det enn å gå til jordmødre. Profesjonell og dyktig.
Norges beste?
Lege: Herman Wadel Munthe-Kaas SkrevetJeg opplever Munthe-Kaas som en usedvanlig god fastlege. Han er omsorgsfull, dyktig, lyttende og oppmerksom.
Oslos beste fastlege?
Lege: Otto Sandsdalen Romfo SkrevetFaglig dyktig, også på idrettskader. Empatisk og hyggelig, og selv med korte timer oppleves det alltid som Otto har nok tid. Det forklarer kanskje også at han iblant er litt forsinka, men det er en pris det er lett å betale for å bli gitt den tida man selv behøver.
Veldig flink
Lege: Frode Morken SkrevetFrode Morken er dyktig og vennlig. Legesenteret fungerer strålende.