Tåsenklinikken

Kaj Munks vei 41 0876 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Tåsenklinikken

Lytter og følger opp

Lege: Frode Morken Skrevet

Altid lydhør og interessert i å hjelpe. Positiv fremtreden og med humor. VIrker seriøs og kompetent samtidig

En lege med gode menneskunskaper og faglig dyktig og sier aldri nei

Lege: Tore Lenngren Skrevet

Ha hatt Lenngren som lege i svært mange år og jeg har aldri gått ut av hans kontor uten å ha fått svar på mine spørsmå, og fått nødvendig hjelp.
Han har en egen evne som gjør at jeg føler jeg er i trygge hender og at alt som kan gjøres blir gjort, samt at han har menge gode spesialister han samarbeider med.l

En dyktig og god lege som har tid til deg.

Lege: Tore Lenngren Skrevet

Han har evnen til å lytte og forklarer på enkel måte. Vidresender en til spesialist når dette er tilrådelig.

Den beste legen jeg har hett

Lege: Hakon Gjessing Skrevet

Han er en veldig trivelig lege som tar seg god tid til å lytte til meg. Opplever han som en dyktig lege. Nøler ikke med å henvise videre til spesialister hvis det trengs. Har hatt han som fastlege i ca. 10 år, men måtte desverre bytte lege fordi jeg flyttet fra Osloområde. Kan anbefale han på det varmeste.

En veldig god og samvittighetsfull lege

Lege: Frode Morken Skrevet

Veldig flink og samvittighetsfull lege. Veldig flink med alle aldersgrupper også god med små barn. Jeg synes disse listene er litt bekymringsfulle. Blir fort offentlig gapestokk