Legene på Sinsen

Haslevn. 38 0571 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Legene på Sinsen

Lite forståelsesfull

Lege: Maja Husa Jakobsen Skrevet

Jeg tenker denne legen mangler mye på å vise forståelse og empati for det man strever med. Det har ikke vært noe hyggelig opplevelse å ha henne som fastlege. Alt skal gå fort og to ganger har jeg ventet opp mot en time for å komme inn. Det virker som hun er lite sensitiv og reflektert i hva mine behov som pasient er.

en frekk person som lege

Lege: Aman Jassal Rai Skrevet

Hun er en fin person til jeg ba om forlengelse av sykemeldingen fra nevrolog. Jeg har kronisk nevrologisk sykdom og hun vet at jeg er mange ganger hos legen og på sykehuset i året. Til tross for dette spør hun alltid meg det samme - hva er symptomene mine? Under dialogen registreres ikke. Hun ser på meg som om hun ville nekte alt jeg sier. Jeg blir stresset fordi jeg føler at jeg gjør noe galt at jeg er syk.

Noen ganger sa hun at hun ville sende en henvisning til en annen spesialist, men hun gjorde det ikke.

siste besøket da jeg var den siste pasienten, sa hun at hun ikke bare ville fokusere på meg fordi de var de andre. Jeg har også hørt at i løpet av ett besøk kan du ikke spørre om flere ting samtidig, du må bestille et annet besøk. Hun ignorert meg, hun bare smiler og ser pent ut.

Bytter fastlege!

Tar pasienten seriøst

Lege: Aman Jassal Rai Skrevet

Jeg har gått til Aman i ca 3 år, og er veldig fornøyd. Hun tar tak i problemene mine med en gang og jeg føler hun virkelig lytter. Hun kan tidvis virke stresset, men jeg ser på det som menneskelig. Jeg føler likevel at jeg alltid får den tiden inne hos henne som jeg har betalt for. Kommer ikke til å bytte lege.
Sekretærene som også fungerer som lab kunne trengt et smilekurs.

Veldig hyggelig og flink

Lege: Aman Jassal Rai Skrevet

Veldig hyggelig lege, men noen ganger følte jeg meg ikke 100% hørt. Fikk som regel time fort, men hun var ofte forsinket. Kom noen ganger til vikar.

Den Beste Oslolegen

Lege: Bjørn Olav Flaaten Skrevet

Har hatt Flaaten som FL i 7 år. Beskriver ham som empatisk, vennlig, din familielege og ikke minst oppdatert på forskning. Han tar seg tid til å lytte til det du har å si, har alltid følt at han gir den beste pasientbehandling som er mulig å få hos en fastlege!