Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene på Sinsen
Verdens beste fastlege
Lege: Aman Jassal Rai SkrevetAldri hatt bedre fastlege. Aman er veldig tilstedeværende og lyttende, og utrolig hyggelig! Hun har vært min fastlege gjennom flere år, og føler jeg kan prate med henne om alt.
Trygg og god fastlege!
Lege: Bjørn Olav Flaaten SkrevetFlaaten er en profesjonell, imøtekommende og usedvanlig hyggelig fastlege som alltid har tatt meg på alvor. Han har vært min fastlege gjennom hele barndommen og nå som student - og tar seg alltid tid til å lytte.
I venteværelset hørte jeg mange som snakket varmt og positivt om ham, så jeg håper han vet at det er mange som setter stor pris på jobben han gjør.
Meget god lege, men umulig å få tak i.
Lege: Bjørn Olav Flaaten SkrevetVeldig god lege. Dyktig, hyggelig og hjelpsom.
Men, Legene på Sinsen, og dermed også Flaaten er usannsynlig vanskelig å få tak i. Dersom du trenger en time må du regne med en uke med kontinuerlig telefonventing, mailsending osv. for å oppnå kontakt for å kunne avtale time.
Ikke tilgjengelig og lite svar
Lege: Sigrid Klepaker SkrevetHun tar betalt fult beløp pr epost konsultasjoner, der hun stiller spm og ikke svarer ut noe. Hvilket blir veldig dyrt hvis man må sende noen frem og tilbake, da er det bedre med en time for å ha dialog. Hun har masse vikarer og er ikke tilgjengelig. Legeboken er gjerne fullbooket i flere måneder avgangen. Ønsker du time må du helt vanlig vente 2-3 måneder før du ser henne, men hun har vikarer.
Hun er hyggelig og dyktig når du treffer henne.
Dårlig inntrykk
Lege: Sigrid Klepaker SkrevetHar ikke klart å få en time i de to årene jeg har vært tilknyttet legen. Selv om jeg skulle vært fulgt opp fast.